Horoszkóp

Ez a 6 jel segít felismerni, milyen energiákat küldesz az univerzum felé

Az univerzum nem ismeri a jót és a rosszat, viszont ismeri a pozitív és a negatív rezgést. Régóta vágysz és küzdesz valamiért, mégsem éred el? Lehet, hogy nem megfelelő energiákon rezonálsz. Ez a 6 jel segít felismerni, mi az, amin érdemes változtatnod a sikerért. Tapasztaltad már valamelyiket? Akkor az univerzum figyelmeztet...

1. jel az univerzumtól: érzelmi állapot

Az érzelmi állapotod az energia közvetlen megnyilvánulása. A vidámság, a könnyedség, az öröm annak a jele, hogy magas energiaszinten rezegsz és létezel, igazán jól érzed magad a világodban. A depressziós hangulat, a harag, a frusztráltság, az enerváltság mindenkor az alacsony rezgés és energia nagyon biztos jelzése.

2. jel az univerzumtól: kreativitás

Igazán kreatív akkor lehetsz, mikor mélyen megéled az önvalódhoz való kapcsolódást. A gyümölcsöző, sikeres időszakok mindenkor magas rezgésekkel járnak, míg az ötlettelen periódus sajnos alacsonyakkal. Mindez érzelmi blokkokra is utalhat, amit érdemes mélyebben végiggondolnod, vajon mi idézhette elő.

3. jel az univerzumtól: környezet

Nézz körül a lakásodban: vajon harmóniát vagy káoszt sugároz a belső tér? Virulnak, vagy netán senyvednek a növényeid? A belőled áradó energia közvetlen környezetedre is nagyon erősen hat, anélkül, hogy valójában tudnál róla. Nézz körbe tehát az otthonodban, és könnyedén kiderítheted, pozitív avagy negatív energiát árasztasz épp magadból.

univerzum energia rezgés pozitív gondolatok jelek

Ezekből a jelekből megtudhatod, milyen az energiád (Thinkstockphotos)

4. jel az univerzumtól: testi állapot

Soha ne hagyd figyelmen kívül a tested jelzéseit. Persze, egyszerűbb és gyorsabb bekapni valamilyen pirulát, amikor fáj a fejed, vagy az ízületek jeleznek. Mégis, amikor gyakran ismétlődnek a kellemetlen testi érzetek, gyakran betegszel meg, a szokásoshoz képest hamarabb fáradsz el, érdemes elgondolkodni a miérteken. A negatív tünetek az alacsony rezgésszintről, a negatív energiák túlsúlyáról üzennek neked.

5. jel az univerzumtól: ismétlődő számok

Amikor magas szinten rezeg az energiád, jóval több üzenetet vagy képes befogni az univerzumtól. Ilyen üzenet lehet például a számismétlődések. Amikor újra és újra ugyanazt a számsort, például 1111, 2222, pillantod meg például a telefonod, az óra kijelzőjén, vagy véletlenszerű helyeken, pozitív energiákat, üzeneteket jelez számodra. Ugyanakkor a csökkenő számsorok, mint a 4321, a negatív érzelmekre figyelmeztetnek téged.

6. jel az univerzumtól: siker

A hasonló a hasonlót vonzza, vagyis a pozitív rezgések sikert és jólétet, a negatív energiák, gondolatok kudarcot és küzdelmet vonzanak az életedbe. Változtatni valóban nem olyan könnyű, mégis önmagadért teszed, a hozzáállásod finomhangolásával előbb-utóbb rád talál a siker. Ha pedig épp sikerekkel teli időszakodat éled, próbáld megőrizni ezt az igazán a pozitív rezgést.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top