Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem félnek a szerelemtől – de rettegnek a szakítástól

Ez a négy csillagjegy nem az a típus, aki rettegne a szerelemtől vagy attól, hogy átadja magát az érzelmeinek. Amitől ők félnek, az a szakítás. Ők azok, akik a legnehezebben lépnek túl a fájdalom. Vajon te is közéjük tartozol? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

1. Bika

bika csillagjegy párkapcsolat szakítás horoszkópHa Bika jegyűként arra adod a fejed, hogy valaki mellett kiköss, a döntést életre szólónak gondolod. Legendásan makacs vagy, ezért az elengedés neked megy a legnehezebben. A szerelemben ugyan mindig is mélyen hittél, és hinni is fogsz, de a szakítás után évekbe telhet, mire ismét felépülsz, és újabb bizalmat szavazol valakinek.

2. Bak

bak csillagjegy párkapcsolat szakítás horoszkópTe az a típus vagy Bak jegyűként, aki biztos, hogy először önmagát okolja, amiért véget ért a kapcsolata. Hónapokig őrlődsz, vajon mit és hol rontottál el, mit csinálhattál volna jobban. Valójában monodrámát rendezel a szakításodból, és talán nem is a másikon nem tudsz túllépni, hanem saját magad ostorozásán.

szerelem szakítás horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem félnek a szerelemtől, a szakítástól már annál inkább (Thinkstockphtos)

3. Oroszlán

oroszlán csillagjegy párkapcsolat szakítás horoszkópBüszke Oroszlán jegyűként jóval tovább őrizgeted a fájdalmadat, mint amennyire bevallod. Bár őszintén úgy gondolod, az exed veszítette a legtöbbet, hogy kidobott téged, mégis nehezen teszed túl magad a szakításon. Mégiscsak hittél és bíztál valakiben, ez pedig fáj, hogy vége van.

4. Skorpió

skorpió csillagjegy párkapcsolat szakítás horoszkópSkorpió jegyűként a kapcsolat elején is nehezen nyílsz meg, a végén pedig teljesen magadba zárkózol. Úgy próbálsz túllépni az exeden, hogy lefoglalod magadat, de sajnos még így is folyamatosan ő jár az eszedben. Vagyis a szőnyeg alá söpréssel hosszú távon nem sikerül lezárnod a kapcsolatod. Sőt, csak még jobban szenvedsz.

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top