Horoszkóp

Ez a csillagjegyek varázsszava – mindent elérhetsz vele a párodnál

Minden csillagjegynek van egy szívet melengető varázsszava. Ha ismered a párodét, a szívéhez vezető utat is tudod. Próbáld ki, és csodák történnek a kapcsolatodban. Mi a te varázsszavad? És a mi a párodé? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp kos csillagjegyA Kos varázsszava a nagyszerű. Sőt, tedd hozzá: Hihetetlen, rajtad kívül ez még senkinek sem sikerült. Kos párod született vezetői kvalitásokkal rendelkezik, imád versenyezni, győzni pedig még annál is jobban. Éreztesd vele, hogy ő az egyetlen, a legjobb, és örökre elnyerted a szívét.

A Bika varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp bika csillagjegyBika párod szinte elérzékenyül, amikor azt mondod neki: Annyira gyönyörű és érzéki vagy. A szépséget ugyanis ő hihetetlenül nagyra értékeli. Közben érintsd meg őt, öleld át, és magad is meglepődsz, milyen könnyedén enged a szívéhez. Amikor pedig megosztja veled a tapasztalatait, mindenkor erősítsd meg őt a pozitív visszajelzésekkel.

Az Ikrek varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek nagyon kíváncsi természet, nagyon szívesen próbál ki új dolgokat. Azonnal felébreszted az ösztöneit azzal a kérdéssel, hogy „Szerinted mit próbáljunk ki még?” Nagyon kreatív csillagjegy, ezért bátran rábízhatod magadat. Minden érdekli, ami izgalmakat rejt magában. Szóval bátran tarts vele.

dicséretek elismerő szavak varázsszó horoszkóp

Minden csillagjegynek fontosak az elismerő szavak (Thinkstockphotos)

A Rák varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp rák csillagjegyA Rák nagyon családbarát típus. Rajong a párjáért, nagyon szívesen gondoskodni róla, viszont a meglepetésektől ő is elérzékenyül. Az ötlettel könnyeket csalhatsz a szemébe, ha felajánlod: Maradjunk itthon kettesben, ma én készítek valami finom vacsorát. Annak ellenére, hogy szeret főzni, az ő szívéhez is a gyomrán keresztül vezet az út. 

Az Oroszlán varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán a figyelemnél, az elismerő szavaknál, a sikernél semmit sem szeret jobban. Ezért tegyen bármit érted, mindenkor mondd el neki: Annyira nagyszerű és csodálatos vagy, nélküled talán nem is boldogulnék. Az őszinte dicséretekkel meglágyítod a szívét, és ő cserébe a tenyerén hordoz téged.

A Szűz varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz a részletek embere, a feladatait mindenkor kitartóan végzi, valójában addig nem nyugszik, amíg tökéletesnek nem érzi. Könnyen az ujjad köré csavarhatod őt, ha kikéred a véleményét: Nekem ehhez nincs annyi türelmem, mint neked. Elmondod, hogy csinálod? És valóban, nincs olyan feladat vagy helyzet, amit ő ne látna, ne tudna megoldani. Boldogan segít neked.

A Mérleg varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg intelligens csillagjegy, árad belőle a bölcsesség. Érdemes kikérned a véleményét már csak azért is, mert hihetetlenül boldoggá teszed vele. Nagyon szeretném tudni a te véleményedet… – és ő örömmel osztja meg a gondolatait. A szeme felragyog, és még inkább érzi, mennyire szükséged van rá. Ha közben még át is öleled, felhőtlen lesz a boldogsága.

A Skorpió varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió szereti a titkokat, szereti az őszinteséget. Már csak ezért is érdemes éreztetned vele, mennyire megbízol benne, és persze a titoktartásában is. Mostantól érdemes azzal kezdened a beszélgetéseket, hogy „Te vagy az egyetlen, akivel tudok beszélgetni erről…” Pillanatok alatt elnyered a szívét, nem mellesleg remek fülekre és hallgatóságra találsz.

A Nyilas varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas szinte folyamatosan úton van, ha nem is fizikailag, fejben biztosan. Gondolatban már a következő utazását szervezi, amibe ugyanakkor te is bármikor „beleszólhatsz”: Mit szólnál, ha a hétvégén elutaznánk…? Örömmel csomagol szinte azonnal, attól függetlenül, hogy éppen milyen utazási terveket szőtt magában.

varázsszó elismerő szavak horoszkóp

Ezzel a szóval bármit elérhetsz a párodnál. Kipróbálod? (Thinkstockphotos)

A Bak varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp bak csillagjegyA Bak nagyon alapos csillagjegy. Gyakorlatias, szinte nem is létezik olyan kétkezi feladat, amivel ne boldogulna. Annak ellenére, hogy nemigen látod örömében ujjongani, az olyan dicséretektől még ő is elolvad, hogy „Ezt nálad senki sem tudta volna jobban megcsinálni”. Mondd el neki minél többet, és biztosan a szívébe zár téged.

A Vízöntő varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő valódi egyéniség, aki szereti a szokatlan dolgokat, az átlagostól eltérőt. Az ő szívéhez a megszokottól kicsit más célok vezetnek. Bámulatos a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a megoldást, csak kicsit másként, mint a többiek. Tedd fel neki a kérdést: „Szerinted hogyan csinálhatnám másként?”, és örömmel segít neked.

A Halak varázsszava

varázsszó elismerő szavak horoszkóp halak csillagjegyA Halak érzékeny, empatikus és nagyon érzéki típus. Hihetetlenül boldog pillanatokat okozol neki, amikor egyedinek, különlegesnek érezheti magát. Csak mondd el neki: „Veled sokkal jobban érzem magamat”, és ő mindent megtesz, hogy valóban boldognak láthasson téged.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top