Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

Ezek a csillagjegyek gyors észjárásukkal vesznek le a lábunkról. Briliáns elmék, akiket könnyű felismerni, hiszen kifejezetten keresik az olyan helyzeteket, amelyekkel próbára tehetik az intellektusukat. Nos, te is köztük vagy? A te eszeden sem lehet túljárni? A horoszkópból kiderül.

1. A Kos

eszes okos csillagjegyek kos horoszkópAzt mondják, hirtelen felindulásból reagálni nem szerencsés, a Kosnak ez a tulajdonsága mégis sokszor bejön. Alapvető intelligenciája miatt nem valószínű, hogy rosszul cselekedne, de ha mégis, ő még akkor sem fagy le, hanem pillanatok alatt kijavítja magát. Az ő gyorsaságán és eszén lehetetlenség túljárni.

2. A Nyilas

eszes okos csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas specialitása, hogy villámgyorsan alkalmazkodik bármilyen új helyzethez. Ebben remek humora is támogatja, amely különösen segíti őt az improvizációban. Ő a legjobb útitárs, vele biztosan sehol sem érzed magad elveszettnek. Az is biztos, mindenkor pontosan tudja, mit és hogyan tegyen, mondjon. Már csak ezért sem lehet túljárni az eszén.

3. Az Ikrek

eszes okos csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrekről bátran kijelenthető, vág az esze, mint a borotva. Hiába, ő így született, gyorsan és ügyesen átlátja a dolgokat. A legnagyobb erénye pedig, hogy amire rájön, azt pontosan ugyanolyan gyorsan képes közvetíteni, kommunikálni a többieknek is, ezért igazán szerencsés lehetsz, ha vele dolgozol.

4. A Mérleg

eszes okos csillagjegyek mérleg horoszkópBár a Mérleg döntéseit nagyban megnehezíti, hogy túl sokáig gondolkozik rajtuk, végül persze mindenkor a legjobb megoldást választja. Ezt annak köszönheti, hogy remekül átlátja az összefüggéseket, egyben látja az egész képet, és soha nem vész el a részletekben. Talán lassúnak tűnhet, de az ő eszén sem lehet túljárni.

5. Az Oroszlán

eszes okos csillagjegyek oroszlán horoszkópAz energikus Oroszlán mindig résen van, mondhatni ugrásra kész. Született vezető lévén nem hagyhatja, hogy összecsapjanak feje fölött a hullámok, és mások konfliktusait is gyorsan és hatékonyan oldja meg. Mivel nagyon magabiztos, és bízik önmagában, nem hezitál, amikor döntéshelyzetbe kerül. Képtelenség legyőzni őt, nyertes típus.

6. A Vízöntő

eszes okos csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő a kreativitást párosítja a szuper intelligenciával. Villámgyorsan képes előrukkolni a megoldással, amitől ugyanakkor spontánnak tűnik. Ez igaz is, hiszen nem ragaszkodik szigorúan a terveihez, gyakran hagyja sodródni magát. Bámulatos problémamegoldó képességével mindenkor időben és persze tökéletesen végez a feladatokkal.

 

eszes okos csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén (Thinkstockphotos)

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top