Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a leggyengédebb

Ki ne vágyna gyengéd és nagyon figyelmes társra? E csillagjegyek mellett ezekből a tulajdonságokból sosem lesz hiány, hiszen náluk gyengédebb partnert keresve sem találhatnál. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból fény derül a részletekre.

1. Halak

gyengéd csillagjegyek halak horoszkópA horoszkóp úgy tartja, a Halak csillagjegy szülötte valódi csókkirály és csókkirálynő. Nagyon élvezi és igényli a fizikai érintést, de ő is szívesen kényeztet téged minél többször az ölelésével. Mellette számtalan romantikus pillanatban lehet részed, hiszen imádja a vízparti sétákat épp úgy, mint a nyári estéken hulló csillagokat nézni az égen.

2. Bika

gyengéd csillagjegyek bika horoszkópA Bika híresen nagy életművész. Számára az ízletes borok és ételek épp olyan fontosak, mint a szépség, a művészet, vagyis ő valóban a végletekig érzéki csillagjegy. Olyan barátok és társ mellett érzi magát a legjobban, akik osztják életszeretetét és nagyra értékelik a szépséget. Az intimitás rendkívül fontos számára, ő az érzéki együttlétek valódi mestere.

3. Rák

gyengéd csillagjegyek rák horoszkópA Rák nagyon nem szeret egyedül lenni, ő a legszívesebben minden idejét a szerelme közelében töltene. Érzéseit nem fél kimutatni, szinte folyamatosan a kedvesén csüng, keresi a fizika érintéseket, hiszen az ölelés, a gyengéd érintések számára is nagyon fontosak. Szenvedélyes és nagylelkű, mellette gyengédségből, figyelemből sosem lesz lesz hiány.

4. Mérleg

gyengéd csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg nagyon lojális és hűséges társ, ő szívesen kimutatja, mennyire odáig van a szerelméért. A hűségét is a legszívesebben az érintéseken keresztül fejezi ki. Nem sajnálja a gyengédséget a párjától, természetes igénye, hogy folyton cirógassa a kedvesét. Romantikus lelkéből fakadóan szavakkal is szívesen becézgeti a másikat.

gyengédség csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél gyengédebbek (Thinkstockphotos)

peacequarters

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top