Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2018. november 12–18.: Onnan érkezik pénz, ahonnan nem is várnád

Nem is számítasz rá, hogy egy összeg megérkezzen hozzád a héten, ami aztán mégis kopogtat az ajtódon. Most az lesz a legfontosabb feladatod, hogy ismerd fel azt a sokféle csatornát, amelyeken gyarapodhat a vagyonod. A pénzhoroszkóp segít a döntésben.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Könnyen megfigyelheted az ismerőseiden azt a mentalitást, ami miatt talán nem sikerül megvalósítaniuk, amit akarnak. Te azonban hihetetlenül vállalkozó szellemű vagy a héten. Arra azért mindenképpen vigyázz, ne lépd át a törvény szabta határokat és lehetőségeket.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Vedd észre a barátok segítő szándékát, és vedd észre, ők mindent azért tesznek, hogy segíthessenek neked. Ez azt is jelenti, nem éri meg felhúznod magadat rajtuk. Megsértődnöd sem éri meg. Inkább azt keresd, hogyan hallgathatod meg őket minél többször.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Lassabban halad a pénzügyeid rendbetétele, mint gondoltad volna. A jó hír, hogy ezzel párhuzamosan lassabban is költöd a pénzedet. Most mintha minden lelassulna körülötted, ami az anyagiakkal és a teljesítménnyel kapcsolatos.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Lassan el kell engedned néhány pénzügyi tévhitet, és itt az ideje, hogy újragondold, amit a bankrendszerről feltételezel. Valójában tekinthetnéd a pénzintézeteket a segítőidnek is, akik azért dolgoznak, hogy neked több lehetőséged legyen.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Az igazán jó kiadások azok, amelyek valójában befektetések. Az igazán jó kiadások azok, amelyek célja valójában az, hogy hosszú távon még több pénzt csináljanak neked. Most bátran költs munkaeszközökre, alapanyagokra és olyasmikre, amikből később pénzt csinálhatsz.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Miért ne lehetne ez a hét az a hét, amikor átírod az összes pénzzel kapcsolatos listádat? Sokféle listád van, és a sokféle lista sokféleképpen kapcsolódik a pénzhez. A legjobb az lenne, ha már most rendszeresítenél egy nagy füzetet ennek a sok listának.

heti pénzhoroszkóp 2018. november 12-18.

Váratlan helyről érkezik pénz a héten (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nagyon felszabadulsz a nyomás alól, amikor rájössz, honnan és hogyan fogsz fedezni egy nagyobb kiadást. Amint biztos vagy benne, van erre elég pénzed, azonnal sokkal lazább vagy. Lazábban pedig még több pénzt csinálsz, így még egyszerűbbé válik most minden.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tedd fel a kérdéseidet egy könyvelőnek vagy pénzügyi szakembernek. Azért lenne most nagyon fontos, hogy szakembert kérdezz, mert sokféle mendemondát hallasz a héten, amiket nem lenne szabad tényként kezelned. A szakemberek tudják a pontos választ, mindent, amit tudnod kell.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Állandóan azon aggódsz, másnak honnan lesz pénze, és közben nem vagy hajlandó a saját pénzeddel törődni. Ahelyett, hogy most mások pénzével foglalkoznál, vess egy pillantást a saját pénztárcádra. Abban kellene gyorsan rendet raknod a héten.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Lehet, hogy csinálsz némi felesleges kiadást magadnak. Lehet, nem vagy annyira átgondolt a pénzügyekkel kapcsolatosan ezen a héten, mint amilyen lenni szoktál. Semmi baj. A lényeg, hogy mindig tudd, kihez érdemes fordulnod, amikor jótanácsra van szükséged.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, ha a saját utadat járod. Ne keress arra mintákat, hogy mások mit tettek a te helyzetedben. Ők nem voltak a te helyzetedben, ők a saját helyzetükben voltak. Pontosabban, lehet, úgy tűnik, a helyzet ugyanaz, de a te körülményeid teljesen mások.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szeretnéd, ha a tiéd lehetne az utolsó szó egy pénzügyi vitában. Tudod mit? Nem is az a fontos, hogy ki magyaráz jobban, hangosabban. Az a fontos, ki lesz az, aki megoldja ezt a helyzetet, és elegánsan továbblép. Most legyél ez te! Nem fogod megbánni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top