Horoszkóp

Ez az amulett hoz szerencsét a horoszkóp szerint

A horoszkóp szerint minden csillagjegynek más és más amulett hoz szerencsét. Mostantól érdemes mindig magadnál hordani ezt a csak rád jellemző, apró személyes tárgyat. Milyen amulett hoz számodra szerencsét? Íme a részletek.

A Kos

telefon felhív randi horoszkóp kos csillagjegyKos jegyűként bátor és merész vagy, szívesen kockáztatsz. Talán nem véletlen, hogy a dobókocka szimbolizál téged a leginkább. Viseld magadnál akár kulcstartóként vagy medálként, és meglátod, mindenkor segít, amikor igazán szükségét érzed.

kos csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Kosnak az apró dobókocka hoz szerencsét (Thinkstockphotos)

A Bika

telefon felhív randi horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként a szépség, a szerelem, az érzékiség, a hűséges párkapcsolat nagyon fontos a számodra. Ragadd magadhoz a szerencsédet egy gyönyörű, apró, szív alakú zárral. Viselheted medálként a nyakadban, de tökéletes úgy is, ha az asztalodra teszed ki.

bika csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Bika amulettje a szív alakú apró lakat (Thinkstockphotos)

Az Ikrek

telefon felhív randi horoszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként nagyon kíváncsi a természeted, folyton keresed a megoldás kulcsát. Egy csodaszép régi kulcs formájában rátalálhatsz a titkokra, mely a siker, a jókedv és az éles elme szimbóluma is. Hordhatod az amulettet a zsebedben, de a lakásod látható polcára is helyezheted.

ikrek csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

Az Ikrek szimbóluma a kulcs (Thinkstockphotos)

A Rák

telefon felhív randi horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként érzékeny lelked ellenére nagyon is pontosan tudod, mit vársz az élettől. Szerencsehozó amuletted a kis Buddha-figura, melyet érdemes a zsebedben hordani, de kiteheted a fürdőszobába vagy a bejárati ajtód közelébe is. Az amulett a bölcsességet és a hosszú és boldog életet szimbolizálja.

rák csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Buddha-figura a bölcsesség és a hosszú élet szimbóluma (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

telefon felhív randi horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként alapvetően is szerencsés csillagjegynek mondhatod magadat. Merész és bátor vagy, te is szívesen kockáztatsz. Szerencseesélyedet még inkább növelheted a rulettzsetonnal. Tartsd a pénztárcádban, a zsebedben vagy az asztalodon, hogy mindenkor láthasd, és segítsen az inspiráló gondolatokban.

oroszlán csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

Az Oroszlánnak a rulettzseton ígér szerencsét (Thinkstockphotos)

A Szűz

telefon felhív randi horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként nagyon alapos és rendszerben gondolkodó típus vagy. A hozzád leginkább illő amulett lehet egy szép régi gomb, amely fokozza és segíti a kreativitásodat, az inspirációt, de abban is segít, hogy ne vessz el az apró részletekben.

szűz csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Szűz szerencsét hozó amulettje egy szép gomb lehet (Thinkstockphotos)

A Mérleg

telefon felhív randi horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként számodra is nagyon fontos a társ, a szerelem, a romantika, a kapcsolatok minden formája. Mi más is hozhatna számodra szerencsét, ha nem egy csodaszép, szív alakú medál – természetesen kristályból készítve.

mérleg csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Mérleg szerencsét hozó amulettje, a szív alakú kristály (Thinkstockphotos)

A Skorpió

telefon felhív randi horoszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként téged is vonz a kockázat, a titokzatosság. Tarts ezért mostantól a zsebedben, a pénztárcádban apró, szerencsehozó fémpénzt, amely támogatja az utazásokat, a munkádat és természetesen a kiváló pénzügyi lehetőségeket.

skorpió csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

Apró fémpénz a Skorpió amulettje (Thinkstockphotos)

A Nyilas

telefon felhív randi horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként téged, a Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója támogat, nem véletlenül tartozol az igazán szerencsés csillagjegyek közé. Persze, ettől még ne mondj le a saját szerencsét hozó amulettedről, amely lehet egy gyönyörű régi bélyeg, és amely nagyon sokat segíthet például az utazásaid során.

nyilas csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A Nyilas szenvedélye az utazás (Thinkstockphotos)

A Bak

telefon felhív randi horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként nagyon kitartó, szívós és hűséges típus vagy. Milyen más amulett illene hozzád jobban, ha nem egy apró kutyus. Hordhatod kulcstartóként, de akkor is segít és támogat téged, ha valamelyik jól látható polcodra helyezed.

bak csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

Az apró kutyusfigura támogatja a Bak csillagjegyet (Thinkstockphotos)

A Vízöntő

telefon felhív randi horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként az egyedit keresed. Nálad jöhet minden, ami szokatlan, ami színes és inspiráló. Talán gyerekkorodban is imádtad a színes üveggolyókat. Nem véletlenül, hiszen éppen ez a te személyes amuletted. Hordhatod a zsebedben, a táskádban, az biztos, hogy támogatja a szerencsédet, a céljaidat.

vízöntő csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A színes üveggolyó a Vízöntő személyes amulettje (Thinkstockphotos)

A Halak

telefon felhív randi horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként ösztönösen vonzódsz a vízhez. Számodra valamilyen apró, a tengert, a vizet idéző tárgy hoz szerencsét. Az apró halforma vagy a gyönyörű kagylók egyaránt támogatják a párkapcsolatodat. Tedd a fürdőszobába, és pillants rá mindennap.

halak csillagjegy amulet szerencse horoszkóp

A kagyló a Halak szerencsét hozó tárgya (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily) Kiemelt fotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top