Horoszkóp

Horoszkópod megmutatja, mi voltál az előző életedben

A horoszkópban az előző életek is benne rejlenek. Nem véletlenül születtél épp abban az időpontban, amikor. Csillagjegyed ugyanis utalhat az előző életekre is. Vajon mi lehettél korábban? Milyen energiákat hoztál a mostani életedbe? Íme az izgalmas részletek.

Kos: Harcos

előző élet horoszkóp kos csillagjegyA Kos csillagjegyet nem véletlenül lehetne a harcos hadisten képével szimbolizálni a legjobban, hiszen ő nem ismeri a feladni szót, megy előre minden körülmények között. Kitartó, hajthatatlan, a küzdelem, a verseny elől soha sem futamodik meg, felveszi a kesztyűt és teszi a dolgát. A Kos előző életében harcos, lovag vagy bokszoló lehetett.

Bika: Vezető

előző élet horoszkóp bika csillagjegyA Bika csillagjegy a véleménye mellett mindenkor kitartó, határozott, erős jellem, aki tudja, mit jelent az élen lenni és felelősségteljesen irányítani. A sikert nem sajátítja ki magának, nemes jelleme segít, hogy szívesen osztozkodjon ebben másokkal is. A Bika előző életében vezető, úttörő lehetett, felfedező, aki ismeretlen tájak, újabb hódítások felé vezette csapatát.

Ikrek: Gyógyító

előző élet horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek csillagjegy szíve aranyból van. Gondoskodó lelkével mélyen átérzi mások fájdalmát, éles eszével pedig tudja is, miként cselekedjen, hogy a szenvedés elviselhető legyen. Fontos számára mások egészsége, jóléte, szívesen cselekszik önzetlenül. Az Ikrek előző életében gyógyító, patikus lehetett, aki vigaszt nyújtott a rászorulóknak.

előző élet horoszkóp csilagjegyek

Csillagjegyed elárulja, mi voltál az előző életedben (Thinkstockphotos)

Rák: Diplomata

előző élet horoszkóp rák csillagjegyA Rák csillagjegy alkalmazkodó, éles eszű és diszkrét típus, aki kiválóan belelát az egyes helyzetekbe, érzékel minden apró változást, és ennek megfelelően cselekszik. A legnehezebb szituációkból is képes a legjobbat kihozni, de azzal is tisztában van, hogyan tud bármit a saját javára fordítani. Korábbi életében magas pozícióban lévő diplomata, kiváló tárgyalási készséggel rendelkező személy lehetett.

Oroszlán: Művész

előző élet horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán csillagjegy számára nagyon fontos az önkifejezés, ám egyúttal érzelmes típus is. Tudja, mire vágyik a szíve, de azt is, miként tudja elérni a szíve vágyát, ám a legnagyobb erénye, hogy a világot képes másféle nézőpontból láttatni. Nem véletlenül, hiszen művész, festő, szobrász lehetett az előző életében, aki a világot a saját elképzelései szerint formálta.

Szűz: Filozófus

előző élet horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz csillagjegy a saját gondolataiban éli mindennapjait, gyakran inkább zárkózott típust takar. Egyedi világot épít fel magának, a gondolatai, ötletei és a jövőbeni tervei nagyon sokat jelentenek számára, és persze fontosnak tartja véleményét is. A Szűz előző életében gondolkodó, filozófus, nagy tiszteletnek örvendő tanácsadó lehetett.

Mérleg: Bíró

előző élet horoszkóp mérleg csillagjegyIgazságosan, mindenkor elfogulatlanul képes megítélni az adott helyzeteket a Mérleg. Sosem ítélkezik mások fölött, de az előítéleteket sem szereti. Ő abban hisz, hogy mindenki egyenlő. Nem véletlenül, ugyanis előző életében is az igazságtevő szerepében ragyogott, lehetett bíró, elöljáró vagy döntőbíró.

Skorpió: Halálosztó

előző élet horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió csillagjegy olyan személyiséggel bír, amit többnyire senki nem gyanít, higgadtsága ugyanis eltakarja a veszélyes oldalát, amit csak nagyon kevesen ismernek. Ha provokálják, képes a végsőkig elmenni, hogy megvédje önmagát, ő ezen a téren nem ismer kegyelmet. Előző életében a halálosztó szerepét vállalta magára, aki ugyanakkor mindig a közjóért, magasztos célok érdekében követte el tetteit.

Nyilas: Író, zenész

előző élet horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas csillagjegy önkifejezési igénye a kitörő vulkánra hasonlít. Születetten tehetséges, ugyanakkor tudja, sokat kell dolgoznia, hogy elérhesse és megvalósíthassa a céljait. Ő a legnagyszerűbben a szavak és a zene útján fejezi ki magát. Nem véletlenül, hiszen előző életeiben író vagy zenész lehetett.

előző életek horoszkóp csillagjegyek

A horoszkópban az előző életek, a karma is benne rejlik (Thinkstockphotos)

Bak: Védelmező

előző élet horoszkóp bak csillagjegyA Bak csillagjegy belülről érez késztetést, hogy a gyengébbeknek segítő kezet nyújtson. Ő mindenkor szeretettel és önzetlenül fordul a rászorulók, a bajbajutottak felé. Védelmező, megmentő lehetett előző életében, ezért rá most is bármikor és bármiben lehet számítani. Szó nélkül siet a többiek segítségére.

Vízöntő: Ösztönző

előző élet horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő csillagjegy cselekedeteivel erősen inspirálja a többieket. Szeretne kitűnni a tömegből, egyúttal hajtja a siker vágya, de mindezt úgy teszi, hogy azzal másokat is motivál. Képes reményt adni a többieknek, hogy sokkal többre képesek. Előző életében is másokat bátorító személy, vezető, avagy pionír lehetett, akit milliók követtek.

Halak: Látnok

előző élet horoszkóp halak csillagjegyA Halak csillagjegy más nézőpontból szemléli a világot. A társasági szabályoknak fittyet hányva ő a maga útját járja. Egészen más elképzelése van a világról, amelyben élni szeretne, amelyet fel akar építeni. Előző életében látnok lehetett, olyan személy, aki megszegett minden szabályt, de csak azért, hogy valami újat teremthessen.

(via the daily net)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top