Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha nem randizol

Melyik csillagjeggyel nem érdemes randiznod? Ki az, akivel a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem találjátok meg a párkapcsolatban az összhangot? A horoszkópból kiderül.

Kos

randi horoszkóp kos csillagjegyA Kos nem a türelméről ismert, ezért ha az érzékeny Rákkal kezd randizni, annak szinte biztosan nem lesz jó vége. A Kos nem riad meg a kockázatvállalástól, sőt minden kalandba bátran fejest ugrik. A Rák ugyanakkor tétovázik, mindent többször is átgondol, elemez, terveket készít, ami csöppet sincs a Kos ínyére.

Bika

randi horoszkóp bika csillagjegyA Bika a változást nagyon nem kedveli, szereti a megszokottságot, az ezzel járó stabilitást, azt, amikor a dolgok a helyükön maradnak. A Vízöntőt éppen ezért jobb elkerülnie, ő ugyanis szereti felrúgni a szabályokat, akár szórakozásból is. A Bika képtelen ezt tolerálni, így jobb, ha meg sem próbál közeledni hozzá, és valaki mással randizik a Vízöntő helyett.

Ikrek

randi horoszkóp ikrek csillagjegySenkit sem talál unalmasabbnak az Ikrek, mint a Bakot. Bár nagyon is kedvesnek találják egymást, az a bizonyos szikra mégsem nem pattan ki közöttük. A Bak becsületessége az Ikrek idegeire megy, hiszen ő akkor is ragaszkodik az igazsághoz, ha ezzel súlyosbítja a dolgokat. Az Ikrek ösztönös megnyilvánulása sem fér össze a Bak rendszerezett és megtervezett életével.

randi horoszkóp csillagjegyek

Jobban teszed, ha ezzel a csillagjeggyel nem randizol (Thinkstockphotos)

Rák

randi horoszkóp rák csillagjegyA Rák csillagjegyet az érzelmei mozgatják, így olyan társra van szüksége, aki megérti, milyen folyamatokon megy keresztül, és támogatja, amikor erre nagy szüksége van. Ha a mély érzésű, kritikára hajlamos Szűzzel kezd randizni, számolnia kell azzal, hogy a nézeteltérések mindennaposak lesznek, a kapcsolatot inkább folyamatos viták jellemeznék.

Oroszlán

randi horoszkóp oroszlán csillagjegyTermészeténél fogva az Oroszlán vicces, flörtölő, nagyon közvetlen. Ezek a tulajdonságok pedig csöppet sem férnek össze a féltékenységre hajlamos Skorpiónál. Az Oroszlánnak szüksége van a folyamatos megerősítésre, míg a Skorpiótól nem könnyű még egy őszinte dicséretet sem kicsikarni. Ezzel pedig ellöki magától az Oroszlánt.

Szűz

randi horoszkóp szűz csillagjegyA Nyilas előszeretettel fordul olyan dolgok felé, amiket kihívás megszerezni, míg a Szűz ebben egyáltalán nem hisz. Kettejük párkapcsolatának az sem tesz jót, hogy a Nyilas szereti a szabadságot, ám időnként túl messzire megy, és meggondolatlanul cselekszik. Azon pedig egyikőjük sem gondolkodik el, tettével mennyire megbántja a másikat.

Mérleg

randi horoszkóp mérleg csillagjegyA lobbanékony és szenvedélyes Skorpió mindenért harcol, amit szeret és fontos neki. Ha emiatt összetűzésbe kerülne valakivel, az a legkevésbé sem zavarja, sőt, talán még örül is neki. A Mérleg természeténél fogva békéltető típus, a viták harmonikus elsimítására törekszik. Amit pedig nem ért a Skorpióban, hogy miért kell valakivel ölre menő küzdelmet folytatni, amikor zökkenőmentesen is meg lehet oldani a konfliktust.

Skorpió

randi horoszkóp skorpió csillagjegyA nagyfokú függetlenségi vágy és az akadályok ledöntése iránti igény miatt a Skorpió és a Kos látszólag jól kijön egymással. Ám mindketten erős egyéniségek, így valójában állandó harc a kettejük viszonya. A párkapcsolat a kölcsönösségen alapszik, ám számukra csak egy újabb színtér, ahol vezető pozícióra törhetnek.

Nyilas

randi horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas szereti a változatosságot, az állandó mozgást, az új emberekkel való ismerkedést. Kulcsszava az ösztönös cselekvés, amit a Bika ki nem állhat. Ő ugyanis jóval racionálisabb gondolkodású, két lábbal jár a földön, míg a Nyilas akkor érzi jól magát, amikor fenekestül felforgat mindent. Már csak ezért is jobb, ha nem a Bikával randevúzgat.

randi horoszkóp párkapcsolat csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem illenek egymáshoz (Thinkstockphotos)

Bak

randi horoszkóp bak csillagjegyNagyon sok nevetés és szórakozás jellemzi a Nyilas életét, valójában ő előszeretettel kapkod ide-oda. A Bak ugyanakkor jóval gyakorlatiasabb és koncentráltabb típus, ezért is zavarja nagyon a Nyilas felületes és nemtörődöm magatartása. Kettőjük kapcsolata sajnos az első pillanattól kezdve kudarcra van ítélve.

Vízöntő

randi horoszkóp vízöntő csillagjegyEgyedülállóság és függetlenség jellemzi a Vízöntőt, így ő biztosan a hasonszőrűek társaságát keresi. Ki nem állhatja az érzelgős Halakat, akitől szinte lebénul. A Halak ugyanis folyamatosan azzal nyaggatja a Vízöntőt, hogy ne hagyja figyelmen kívül a saját igényeit és persze őt, ám a Vízöntőt jobban lekötik a komolyabb és fontosabb dolgok.

Halak

randi horoszkóp halak csillagjegyA Halak rendületlenül keresi azt a társat, akit szerelmével és ragaszkodásával elhalmozhat. A monogámiában hisz, így távol áll tőle, hogy egyszerre több partnerrel is randizzon a buli kedvéért. Az Ikrek éppen az ellentéte, teljes szabadságra törekszik. Ha korlátozzák bármiben is, érzelmileg eltávolodik. Nem kell hozzá sok, hogy összetörje a Halak szívét, aki pedig rettenetesen érzi magát, miután nem érti, az Ikrek miért viselkedik vele olyan ridegen.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top