Horoszkóp

Ezt jelenti a szerelem a csillagjegyeknek

A szerelem az szerelem. Másként élik meg a csillagjegyeknek, mindnek mást jelent, de mindannyian keresik a titkát. Szövődhet egyetlen pillanat alatt, vagy lassabban bontakozik, az idő átalakíthatja, eltüntetheti, de abban alighanem mindenki egyetért, az élethez éppúgy hozzátartozik, mint a lélegzetvétel. Vajon mit jelent neked a szerelem? És a párodnak? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos

kos csillagjegy szerelem horoszkópMit jelent a szerelem a Kos számára? Mindent, amivel párját boldoggá teheti. Sikerorientált, gyors felfogású, született vezető, amely tulajdonságok a szerelemhez való hozzáállásában is visszatükröződnek. Szeret minden alkalmat kihasználni, hogy tudassa partnerével, mennyire odavan érte. Nála ugyanakkor a szavak önmagukban nem sokat nyomnak latba, ő a tettek embere, és ugyanezt várja el a párjától is.

Bika

bika csillagjegy szerelem horoszkópAmikor teljesen nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzi magát a párja mellett, a Bika számára ez jelenti a szerelmet. A románc és a harmonikus kapcsolat közé egyenlőségjelet tesz, amit semmi pénzért sem kockáztatna. Időnként ugyan határozatlanná válik, meginoghat, de nála éppen ezért fontos, hogy az életében mindenkor legyen egy stabil pont, akire számíthat: természetesen a szerelme.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelem horoszkópA meghitt beszélgetések, a romantikus duruzsolás sokat jelent az Ikreknek, hiszen esetében a kommunikáció meghatározó a kapcsolatban. Jóllehet néha szeleburdinak tűnik, ám gyakorlatias, és pontosan tudja, mi történik körülötte. Így mindig talál valami érdekes témát, amiről beszélni lehet, mellette nem lehet unatkozni. Ha párjában megtalálja azt az izgalmas beszélgetőpartnert, akivel bármiről cseveghet, akkor az igaz szerelemre is rátalált.

szerelem horoszkóp csillagjegyek párkapcsolat

Vajon mit jelent a szerelem a csillagjegyeknek? (Thinkstockphotos)

Rák

rák csillagjegy szerelem horoszkópSzenvedélyes és érzelmes csillagjegyként a Rák imád csámborogni a párjával, hiszen számára ez az egyik legnagyszerűbb kikapcsolódási lehetőség. Élete gyakran mókuskerékhez hasonlít, így amikor igazán szerelmes lesz, párjával végre nyugodt légkört alakít ki, aki mellett lehiggadhat, ha épp elragadják az érzelmek. Szabadsága idején sem lógatja a lábát, legszívesebben párjával tölti az idejét. Nála ez jelenti az igaz szerelmet.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelem horoszkópKicsit elkényeztetett típus, így a szerelmet az Oroszlán a fényűzésben találja meg. Bár az önbizalommal nincs gondja, imádja, ha valaki drága meglepetésekkel, elegáns vacsorákkal, utazásokkal próbálja levenni a lábáról. Úgy érzi, nincs abban semmi rossz, amikor törődnek vele egy keveset. Számára a szerelem olyan, mintha hollywoodi film főszerepét játszaná el, amit természetesen kész viszonozni is a párjának.

Szűz

szűz csillagjegy szerelem horoszkópApró gesztusok a párja felé: a Szűznek ez különösen fontos a mindennapi életben. Minden alkalmat megragad, hogy szerelme tudomására hozza, mennyire értékes számára. Imádja az olyan egyszerű dolgokat, mint a közös tévézést, közben a házhoz rendelt pizzát enni, a lényeg, hogy társa mellette lehessen. Fontos számára a hűség, annak a tudata, hogy szerelmére minden körülmények között számíthat.

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelem horoszkópNyugodtság, harmónia nélkül a Mérleg számára nem létezik szerelem. Lényeges, hogy megtalálja azt a társat, aki megérti őt, aki lelkileg azonosulni tud vele, biztosítja számára az olyannyira fontos harmóniát, egyensúlyt, lelki békét. Az éjszakába nyúló beszélgetések, a romantikus együttlétek, miközben a csillagokban gyönyörködik, nos, számára ezt jelenti a tökéletes szerelem.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelem horoszkópA Skorpiót már maga a szerelem szó is izgalommal tölti el, hiszen számára ez az egyik legmeghatározóbb érzés. A párkapcsolathoz ugyanakkor óvatosan közelít, komoly kihívást jelenthet az életét összekötni egy társsal, hiszen nem szívesen köt kompromisszumokat. Hosszútávon olyan partnerrel tervez, aki vidámságot csempész az életébe, izgalmas beszélgetőpartner, nem mellesleg nagyon megbízható.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelem horoszkópA Nyilas valójában nagyon is élvezi az önállóságot, éppen ezért semmi sem szegi jobban a kedvét, mint amikor kalitkába akarják zárni. A szerelem ugyanakkor meghatározó érzés a számára, párjának ugyanakkor tökéletesnek kell lennie. Társa nem csupán a partnere, hanem a legjobb barátja is egyben, akivel poénkodhat, jövőbeli terveket, kalandos utazásokat szövögethet.

szerelem jelentése csillagjegyek horoszkóp

Így élik meg a valódi szerelmet a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Bak

bak csillagjegy szerelem horoszkópA Bak számára a szerelem egyet jelent a hagyományos, hétköznapi élettel. Nem szereti a változást, mert az bizonytalansággal tölti el. Miután felelősségteljes, így mindent megfontol, minden részletet mérlegel, mielőtt Ámor nyila eltalálja. Szerinte az ideális szerelem az olyan családi hagyományok kialakítását jelenti, mint a péntek esti éttermi vacsorák, az évente egyszeri vakáció a hegyekben, a színházi programok, és persze a rendszeres családi összejövetelek.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelem horoszkópA Vízöntő számára az elfogadás elengedhetetlen egy kapcsolatban. Társának meg kell értenie személyisége minden oldalát, amit a külvilág nem mindig képes megfejteni. A kritikus gondolkodásra való hajlam, a tudás iránti vágy hajtja őt előre, ami természetesen a szerelemben sincs másként. Olyan partnerre vágyik, akitől minden egyes nap valami újat tanulhat. A szerelem olyan, mint egy puzzle, az apró darabkák kirakásának szenteli az életét.

Halak

halak csillagjegy szerelem horoszkópA Halak elképzelése a szerelemről valójában a romantikus könyvekből táplálkozik. Érzéseit leginkább a képzőművészeti alkotásokban fejezi ki, ezen az úton adja tudtára párjának is az érzelmeit. A szerelem segíti, hogy harmóniában éljen, annak segítségével találja meg lelki békéjét és a tudatot, hogy a legjobb helyen van.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top