nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy jobb, ha messze elkerüli a Skorpiót

Ez a 3 csillagjegy jobb, ha messze elkerüli a Skorpiót

A Skorpió erős szenvedélye és karizmája nem minden csillagjegy számára vonzó. Akadnak, akiknek túl sok az a rejtélyes energia, ami körüllengi őt. Ez a három csillagjegy például aligha érti meg, hogyan működik a Skorpió-lélek. Te is köztük vagy?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Skorpió és az Ikrek párkapcsolata

ikrek horoszkóp skorpió párkapcsolatMíg a Skorpió szoros, szinte megbonthatatlan szövetségre vágyik a párkapcsolatában, az Ikrek szereti, ha szabadon engedik. Emiatt a Skorpió folyamatos bizonytalanságban, az Ikrek pedig börtönben érezheti magát. Ugyanakkor ha valaki megérti a Skorpió „sötét oldalát”, az furcsamód éppen az Ikrek.

A Skorpió és az Oroszlán szerelme

oroszlán horoszkóp skorpió párkapcsolatAz Oroszlán és a Skorpió egy szobában is alig fér meg egymás mellett, nemhogy egy kapcsolatban. A Skorpió a legerőteljesebb víz-, míg az Oroszlán a legerősebb tűzjegy, e két energia pedig inkább kioltja, semmint táplálja egymást. És akkor még meg sem említettük mindkettejük végtelenül makacs természetét.

A Skorpió és a Mérleg kapcsolata

mérleg horoszkóp skorpió párkapcsolatA Mérleg és a Skorpió között működhet a szerelem első látásra: a Mérleget ugyanis nagyon izgatja a Skorpió titokzatossága, akit elbűvöl a szépségével. Hogy mi mégis a gond akkor ebben a kapcsolatban? Nos az, hogy a Skorpió mindig az igazságot akarja hallani, akkor is, ha az fájdalmas, a Mérleg viszont a béke érdekében inkább ködösít, így könnyen felszínessé válhat a Skorpió szemében.

csillagjegyek skorpió párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem lesznek boldogok a Skorpióval (Thinkstockphotos)

elitedaily

Megosztás Facebookon