Horoszkóp

5 minimalista csillagjegy, aki szerint a kevesebb mindig több

A minimalista életmód nem való mindenkinek, ám ezek a csillagjegyek nagyon is könnyen tudják adaptálni. Nekik nem létfontosságú, hogy sok holmijuk legyen, sőt bármikor könnyen lemondanak az anyagi javak halmozásáról is. Hogy kik ők, és mivel kompenzálnak? Kiderül a horoszkópból.

A Szűz

minimalista csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz számára azért vonzó a minimalista életmód, mert szereti a rendet és a tisztaságot. Az is igaz rá, hogy inkább kevesebb, de minőségi, mutatós dolgot vásárol, mint hogy havonta cserélgesse a ruháit vagy a lakáskiegészítőket. Ha rajta múlna, talán még kanapéja sem lenne, a személyisége egy üres teret is maximálisan betölt.

A Skorpió

minimalista csillagjegyek skorpió horoszkópA minimalista attitűd a Skorpió esetében a kapcsolataiban érhető tetten. Számára többet ér egy-két igazán közeli barát, mint a hangos és nagy társaság. A közösségi média pedig őt szinte egyáltalán nem érdekli. Azokat az ismeretségeket például kifejezetten gyűlöli, amelyek csak online léteznek.

minimalista csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek „a kevesebb mindig több” elvében hisznek (Thinkstockphotos)

A Vízöntő

minimalista csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő számára elsődleges a környezetvédelem, ezért szavaz mindenkor a minimalista életmód mellett. Ügyel az olyan dolgokra, mint az ökológiai lábnyom, a szelektív hulladékgyűjtés, ezért ő biztosan messze kerüli a felhalmozást. Ő az, aki simán bepakol a legnagyobb túrára is félóra alatt, mert pontosan tudja, melyek azok az alapvető dolgok, amikre szüksége lesz.

A Nyilas

minimalista csillagjegyek nyilas horoszkópMivel a Nyilas szinte folyton úton van, a sok holmi csak korlátozná a mozgásban. Már önmagában emiatt sem gyűjt és halmoz semmit, meg azért sem visz magával túl sok mindent, hiszen úgyis mindig megtalálja a módját, hogyan használjon fel egy-egy tárgyat százféleképpen. 

A Halak

minimalista csillagjegyek halak horoszkópA Halak a pénzügyei tekintetében hajlamos a minimumra szorítkozni. Profi abban, hogyan fogja meg a pénzt. Ő az, aki folyton az akciókat, a leárazásokat, a legjobb üzleteket keresi. És amikor valami épp nincs leértékelve, inkább úgy dönt, az nem olyan fontos, ezután is tud élni nélküle.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top