Horoszkóp

Ez 3 csillagjegy a legcsodásabb háziasszony

Ezeket a csillagjegyeket tartja az asztrológia a legcsodásabb háziasszonynak, vendéglátónak, feleségnek, barátnőnek. Mit tudnak ők, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák a háziasszonyszerepre született

háziasszony feleség horoszkóp rák csillagjegyA Rák hölgy talán semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy a családja körül tehessen-vehessen. Értük él, értük tesz mindent. Számára a legfontosabb, hogy teljesíthesse párja, gyerekei kérését, óhaját. Örömmel sürög-forog a konyhában, természetesen nagyon tehetséges háziasszony. Gondoskodó, figyelmes feleség és anya, családját szeretettel halmozza el. Az otthona meleg és szeretetteljes.

A Szűz háziasszony otthona ragyog

háziasszony feleség horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz hölgy nagyon igényes csillagjegy, szereti a rendet, a tisztaságot, nem véletlen, hogy az ő otthona mindenkor ragyog. Konyhája makulátlan, a szobákban is rendet tart. Lakása otthonos és kényelmes, persze az is biztos, koszos cipővel tilos végigmászkálni. Az egészséges életmód híve, nála bármilyen nagy a vendégsereg, a kulináris élvezeteknek mindenkor képes határt szabni. Nagyon jól süt-főz, a reform- és kímélő ételek híve.

Az Oroszlán az elszánt háziasszony

háziasszony feleség horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán hölgy tettre kész és elszánt a háziasszony, a feleség szerepében. Nagyon szívesen süt-főz, sokféle étellel kínálja a szeretteit, a vendégeket. Szereti a különlegességeket, a luxust, az étkezéseknek megadja a módját. Nagyon kreatív, a konyhában valóssággal szárnyal a fantáziája – párja és a gyerekei legnagyobb örömére. Ő már a hét közepén a vasárnapi menüt tervezi. Aztán persze ugyanennyire szívesen zsebeli be az elismerést, a dicséreteket is.

háziasszony feleség horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legcsodásabb háziasszonyok (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top