Horoszkóp

Ez a csillagjegyek szeretetnyelve a horoszkóp szerint

Vajon mi a te szeretetnyelved? És a mi a párodé? Ismeritek egymásért? Ez a különleges horoszkóp most ebben a segít. Ismerd meg párod szeretetnyelvét, ismerd meg a szívéhez vezető utat.

Minden ember más szeretetnyelvet beszél és ért. Miután önkéntelenül is azon a nyelven fejezzük ki a szeretetünket, amit mi magunk is beszélünk, elkerülhetetlenek a félreértések, a sértődések, legrosszabb esetben az érzelmek elmúlása.

Az öt szeretetnyelv – a minőségi idő, a fizikai érintés, az ajándékok, a szívességek és elismerő szavak – megalkotása dr. Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó nevéhez fűződik. Elmélete szerint „ha nem beszéljük párunk elsődleges szeretetnyelvét, ő valószínűleg nem érez kellő szeretetet még akkor sem, ha a többi nyelvet jól beszéljük”. Éppen ezért amikor a párkapcsolatodban azon a szeretetnyelven fejezed ki az érzelmeidet, a vágyaidat, a szeretetedet, amit a párod is megért, érdemben javul a kommunikációtok, erősödik a közöttetek lévő kapocs, a párkapcsolat még inkább elmélyül.

szeretetnyelv horoszkóp csillagjegyek

Vajon egy nyelvet beszéltek a pároddal? (Thinkstockphotos)

Kos (március 21-április 19.)

kos csillagjegy szeretetnyelv horoszkópA Kos kapcsolatait az elismerő szavak jellemzik, nem véletlenül, hiszen ez az ő szeretetnyelve. Ha a partnere szép, kedves, dicsérő szavakat mond neki, akkor az rengeteget jelent az önérzetének. Imádja, ha bókolnak, hízelegnek neki.

Bika (április 20-május 20.)

bika csillagjegy szeretetnyelv horoszkópAjándékozás a Bika szeretetnyelve. Szinte odáig van, amikor párja szép tárgyakkal fejezi ki az iránta érzett rajongását. Az ajándéknak mégsem az értékét nézi, hanem, hogy szerelme gondolt rá, időt szakított, hogy a számára kedves dolgot beszerezze, ezzel is jelezve, milyen sokat jelent számára, mennyire különlegesnek tartja őt.

Ikrek (május 21-június 20.)

ikrek csillagjegy szeretetnyelv horoszkópAz Ikrek szeretetnyelve a testi érintés. Legyen szó ölelésről, vagy csupán kézfogásról, a kar, a váll,  az arc megérintéséről, vele ezen a módon lehet igazán érzelmesen kommunikálni. Egy-egy kedves mozdulat többet jelent számára ezer szónál, pedig a beszédhez is nagyon ért. Imád kézen fogva sétálni a szerelmével, közben pedig mindenféle dologról csevegni.

Rák (június 21-július 22.)

rák csillagjegy szeretetnyelv horoszkópMinőségi idő és elismerő szavak a Rák szeretetnyelvei. Mindennél jobban szeret együtt lenni a párjával, ami nem feltétlenül a tévénézésben merül ki, hanem a közös vacsorában vagy sétában, kirándulásban. Ő akkor érzi leginkább, hogy párja szereti, amikor megkapja a kellő figyelmet. Szíve szerint az együtt töltött idő soha ne is érjen véget.

szeretetnyelv csillagjegyek horoszkóp

A horoszkópból megtudhatod párod szeretetnyelvét (Thinkstockphotos)

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy szeretetnyelv horoszkópAz Oroszlán imádja a dicséretet, a kitüntető figyelmet. Nem véletlen, hogy az ő szeretetnyelve az elismerő szavak. Ő az, aki mindenki másnál jobban vágyik az elismerésre, a kedves szavak valósággal a fellegekbe repítik az önbizalmát. Ne téveszd szem elől, minden, amire párod vágyik, az a szeretet, a csodálat, a szükség.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

szűz csillagjegy szeretetnyelv horoszkópSzívességek a Szűz szeretetnyelve, párjától is éppen ezt várná el, hogy ebben a formában fejezze ki felé a szerelmét. A csillagjegyek közül ő az egyik legsegítőkészebb, amelyből fakadóan az apró gesztusok többet jelentenek számára mindennél. Legyen szó apró segítségről a főzésnél, a takarításnál, a bevásárlásnál, ezek azok elmélyítik vele a kapcsolatot.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)

mérleg csillagjegy szeretetnyelv horoszkópA Mérleg imádja az ajándékokat, de ő maga is nagyon szívesen lep meg másokat. Nem véletlenül az ajándékozás a szeretetnyelve. Imádja a szépet, amikor minden pompásan fest körülötte: az illatoktól a lakberendezésen át a szerelmével beszélt nyelvig, ő akkor érzi magát tökéletesen, amikor párkapcsolatban, harmóniában, szeretetben élhet.

Skorpió (október 24-november 21.)

skorpió csillagjegy szeretetnyelv horoszkópA Skorpió nagyon mélyen érez, és nagyon érzéki csillagjegy. Az ő szeretetnyelve a testi érintések. Szavakban ő talán nem a legerősebb, de az érzéseit az érintésein keresztül biztosan érzed. Ő minél közelebb szeretne kerülni testileg és lelki értelemben is a szerelméhez.

szeretetnyelv horoszkóp

Más és más szeretetnyelvet beszélnek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Nyilas (november 22-december 22.)

nyilas csillagjegy szeretetnyelv horoszkópElismerő szavak a Nyilas szeretetnyelve. Imádja hallani, amikor párja elmondja neki, mennyire odavan érte, és mennyire nagyra értékeli őt. Az ő szívéhez szinte biztos az út, ha minél több kalandos együttlétet szervezel, és persze minél többször dicséred őt, legyen szó hátizsákos túráról vagy akár kalandparki látogatásról.

Bak (december 23-január 20.)

bak csillagjegy szeretetnyelv horoszkópszívességek határozzák meg a Bak szeretetnyelvét. Így ha el szeretnéd nyerni a szívét, minél több figyelmességgel, önzetlen segítséggel halmozd el őt, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét. Nagyra értékeli, amikor ott vagy mellette, kitartóan segíted, támogatod a céljai elérésében.

Vízöntő (január 21-február 18.)

vízöntő csillagjegy szeretetnyelv horoszkópA Bakhoz hasonlóan a Vízöntő is leginkább a szívességeken keresztül fejezi ki szeretetét. Olyan emberekhez vonzódik, akit foglalkoztatnak a világ dolgai, és igyekeznek olyan tetteket végrehajtani, amellyel enyhíthetik a társadalmi problémákat. Ő nagyban gondolkodik, ami érthető is, hiszen erős benne az együttérzés, és szociálisan érzékeny típus.

Halak (február 19-március 20.)

halak csillagjegy szeretetnyelv horoszkópA Halak a testi érintésre és a minőségi időre vágyik a leginkább, nem véletlenül pontosan ezek a szeretetnyelvei is. Nagyon erősen vágyakozik a szerelem iránt, és amikor végre megleli a tökéletes társat, szeretetét a legmeghittebb módon, ölelésekkel, kettesben töltött idővel szereti kifejezni.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top