Horoszkóp

Ezt árulja el a születésnapod rólad és a szerelmedről

Születésnapod többet mesél rólad, mint sejtenéd. Keresd ki, melyik napon születtél, és nézz szembe önmagaddal. Mennyire illik rád a leírás? És vajon mennyire illik a szerelmedre?

A számmisztika szerint mindenkinek más személyiségvonásai vannak annak megfelelően, hogy melyik napon született. Vajon mit árul el rólad a születésnapod?

Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

számmisztika születésnap személyiségSzületett vezető típus vagy, ha a felsorolt napok valamelyikén születtél. Szívesen kezdeményezel, talpraesetten, határozottan, bátran képviseled magadat. Képes vagy megújulni, amikor ezt várja el tőled az élet.

Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon érzékeny és empatikus a személyiséged, ha a fenti napok egyikén születtél. Nagyon diplomatikus és segítőkész vagy, remek az intuíciód, nagyon jó a kapcsolatod a családoddal. Fontosak a barátok, de a párkapcsolat mindennél többet jelent az életedben.

Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon kreatív és alkotó típus lehetsz, ha a felsorolt napok valamelyikén születtél. A művészet, az önkifejezés a neved, ezért nem kéne ezt az oldaladat figyelmen kívül hagynod. Nagyon tehetséges fotós lehetsz, de a festészetben vagy akár az írásban is könnyedén ki tudod magad fejezni.

számmisztika születésnap személyiség

Izgalmas részleteket árul el rólad a nap, amelyiken születtél (Thinkstockphotos)

Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon szorgalmas és kitartó lehetsz a munkádban, ha a felsorolt napok valamelyikén születtél. Rendkívül megbízható és mindenkor a biztonságra törekvő személyiségtípus vagy. Számodra különösen fontos az anyagi stabilitás, de legalább ennyire ragaszkodsz a hosszú és hűséges párkapcsolathoz is.

Ha bármely hónap 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon szereted a szabadságot, a kalandokat, az utazást, ha a felsorolt napok egyikén születtél. Talán néha bajba is sodrod magad, de aztán mindig megtalálod a a megoldást is. Tudod, ki vagy, és tudod, mit akarsz megvalósítani az életedben. Téged semmi sem rémiszt meg.

Ha bármely hónap 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon világosan és tisztán gondolkozol, kifejezetten intelligens ember vagy, ha a felsorolt napok valamelyikén születtél. Mindig tudod, mit és miért teszel, sosem cselekszel meggondolatlanul. Remek meglátásaid vannak. Életedben a harmóniára, a boldog párkapcsolatra törekszel.

számmisztika születésnap személyiség

Sokat elárul a személyiségedről a születésed napja (Thinkstockphotos)

Ha bármely hónap 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

számmisztika születésnap személyiségNagyon erősen foglalkoztat téged a spiritualitás, érdekel az ezotéria, nem véletlenül olvasod ezt a cikket sem, ha a felsorolt napok egyikén születtél. Érdekel a világ mélyebb összefüggése, talán érzékeled az univerzum finom energiáit is. Filozofikus alkat lehetsz, szívesen elmélkedsz a lélekről, de nagyon szeretsz tanulni is.

Ha bármely hónap 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

számmisztika születésnap személyiségSikerre születtél, ha a felsorol napok egyikén ünnepled a születésnapodat. Kiválóan kezeled a pénzt, jó érzéked van a számokhoz, a pénzügyekhez. Néha talán hajlamos lehetsz utasításokat osztogatni, irányítani a többieket, de még ez is belefér, hiszen remek vezetői adottságaid vannak, és alapból is nagyon keményen, megbízhatóan dolgozol egész életedben.

Ha bármely hónap 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

számmisztika születésnap személyiségA család, a valódi barátok és az igaz szerelem mindennél fontosabb és magasztosabb értékek a számodra. Nagyon sok szeretet lakozik a lelkedben, de mindent meg is teszel, hogy megvédd a szeretteidet. Szívesen dolgozol önállóan, de az önkéntes, segítői feladatokat is bármikor bevállalod. A számmisztika szerint arra születtél, hogy segíts, és támogass másokat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top