Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Fény derül személyiséged rejtett részére

Vajon mit látsz először ezen a nagyon is szürreálisnak tűnő képen? Döntésed nagyon sokat árul el rólad. Személyiséged rejtett részére világít rá. Felkészültél az izgalmas önismereti utazásra?

Kutatók több mint 10 ezer diáknak szerveztek múzeumlátogatást, akik azt a feladatot kapták, hogy nézzék végig a műalkotásokat, és első pillantásra döntsék el, tetszik vagy sem az adott kép. Az agy ugyanis meglepően gyorsan alkot véleményt mindarról, amit lát. De nem biztos, hogy észrevesz minden részletet. Ebben a személyiségtesztben nagyon hasonló a feladat. Nézd meg a képet, és döntsd el, mit látsz rajta első pillantásra. Az első benyomás ugyanis mindig a legárulkodóbb. Ezúttal személyiséged rejtett részét hozza a felszínre. Nos, mit látsz először a képen?

kép személyiségteszt

Mit látsz a képen először?

Ezt árulja el rólad az idős ember arca

Amennyiben az idős férfi arca rajzolódott ki először a szemed előtt, akkor nagyon úgy tűnik, az életedet nagyobb képekben látod. Vagyis a számodra valóban fontos feladatokra, célokra koncentrálsz, nem fecsérled az időt apróságokra, a látszólag lényeges fontos részletekre. Életed igazán fontos pillanatait tartod számon, amelyekért hálát érzel. Tudattalanod ugyanakkor arra próbál rávilágítani, hogy figyelj jobban a lelked, a szíved hangjára is. Talán valaki korábban téged segített ki a nehézségből, a mélypontról felállni, ezt a kedves gesztust, mint egy újabb láncszemet, te is továbbadhatod. Az önzetlenséggel érheted el a valódi lelki békét. Engedd kitárulni, megnyílni a szívedet, áraszd magadból a szeretet energiáját. Ez lehet életed legfontosabb feladata.

kép személyiségteszt

A lelki békéd is fontos

Ezt árulja el személyiségedről a páncélos lovag

Amennyiben a páncélos lovag alakját vetted észre elsőként a képen, olyan személyiségtípus lehetsz, aki örömre, vidámságra, az élet élvezetére, kalandra vágyik. Könnyen lehet, az érzelmekkel hadi lábon állsz, így nem véletlen, hogy testőrként véded magadat, a lelkedet a fájdalmaktól, a sérülésektől. Biztonságos, stabil kapcsolatokra vágysz. Viszont még számos tanulni valód van az önszeretettel kapcsolatosan. Próbáld meg elhinni, vagy ha kell bizonyítani magadnak, mennyire nagyszerű és csodálatos ember vagy. A benned lévő fájdalmakat el kellene mielőbb engedned, és visszanyerni a magabiztosságodat. Amikor szereted magadat, az univerzumból pontosan ezt a szeretetet kapod vissza egy másik ember személyében. Amikor magadat szereted, másokat is képes vagy szeretni. Ez a legfontosabb.

Fogadd el és szeresd önmagadat

Fogadd el és szeresd önmagadat

Ezt fedi fel a személyiségedről a táncos pár

Ha a táncoló párost láttad meg a képen először, akkor a lelked mélyén nagyon is romantikus típus lehetsz. Talán sosem osztod meg másokkal ezt a tulajdonságodat, talán le is tagadod, hogy romantikus lennél, mégis tudd, nagyon is ott rejtőzik mindez benned. Az is bizonyos, mélyen a lelkedben nagyon szeretnél a lehető legközelebb kerülni érzelmileg a párodhoz még akkor is, ha nem tudod megmutatni, szavakkal kifejezni az érzéseket. Mélyen él benned a vágy a boldogságra, az elköteleződésre. Meg tudod nyitni a lelkedet, meg tudod nyitni önmagadat az érzelmek előtt. Az élet csodás utazás. A valódi boldogság, a valódi öröm mindenkinek jár. A te döntésed, megéled-e. Nem érdemes az időt tovább vesztegetni. Most élsz, most lehetsz igazán boldog. Miért ne engedhetnéd meg magadnak? 

kép személyiségtesz

Mélyen a lelkedben nagyon romantikus vagy

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top