Horoszkóp

Ez a csillagjegy drogként hat a többiekre

Ez a csillagjegy szinte szó szerint megrészegíti a többieket. Képtelenség ellenállni a vonzerejének, a nélkül babonázza meg a többieket, hogy valójában bármit is tenne érte. Te is ebben a jegyben születtél? Kiderül a horoszkópból.

Különleges kisugárzása, különleges vonzereje van ennek a csillagjegynek. Valójában nagyon titokzatos, hiszen olyan, mintha rejtőzködne, mintha nem fedné fel, ki is ő valójában. Pedig csak érzékeny lelkét próbálja védeni.

A Halak az egyik legtitokzatosabb csillagjegy

halak csillagjegy horoszkópA Halak bámulatosan érzéki, rendkívül vonzó, szinte lehetetlen ellenállni különleges kisugárzásának. Ugyanakkor ő az egyik legtitokzatosabb és legromantikusabb csillagjegy is. Szinte felkavaró a vele való találkozás, néha picit ijesztő is. Nagyon intenzíven éli meg az érzéseket, szinte beleszédül a szerelembe. Mégsem lehet őt figyelmen kívül hagyni, sőt, ha egyszer beleszerettél, nem tudsz menekülni a varázsa elől. Megrészegít, drogként hat rád. Még többet és még többet szeretnél belőle.

halak csillagjegy horoszkóp

A Halak drogként hat a többiekre (Thinkstockphotos)

A Halak öreg és tapasztalt lélek

Az érzelmei mindenkor őszinték, pontosan kiolvashatod a szeméből. Elég egyetlen pillantás, és úgy érzed, megbabonázott. Még közelebb szeretnél kerülni a lelkéhez. Annak ellenére, hogy hajalmos lehet álmodozni, a felhők között lebegni, ő azért nagyon is két lábbal áll a földön. Öreg és tapasztalt lélek lakozik benne, bámulatosan mély a tudása, olyan érzésed lehet időnként, mintha átlátna rajtad.

Magyarázatok, szavak nélkül is tudja, mire gondolsz, mert érzi, és látja rajtad. Nem ítélkezik fölötted, feltételek nélkül fogad el, és feltételek nélkül szeret téged. És amikor a Halak szeret, akkor teljes szívét megnyitja előtted. Hűséges, odaadó és gondoskodó társra találsz benne.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top