nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek hosszú párkapcsolatra születtek

Ezek a csillagjegyek hosszú párkapcsolatra születtek

Ezek a csillagjegyek a hosszú távú, tartós kapcsolatra születtek. Nincsenek híján az alázatnak, a megértésnek, a türelemnek, ezért velük jó eséllyel tervezhetsz akár örökre is. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.
NLCafé
f Ajánlom

A Bika

hosszú tartó szerelem horoszkóp bika csillagjegyA Bika nem csak makacssága miatt tart ki a szerelme mellett. Ha úgy érzi a megfelelő emberrel hozta össze a sorsa, mindent belead, hogy működőképes lehessen a kapcsolat. Megbízható, hűséges típus, aki mindenkor tartja a szavát. Emellett arra is nagyon ügyel, hogy párkapcsolat ne laposodjon el, hiszen ő nem érné be az átlagossal.

A Rák

hosszú tartó szerelem horoszkóp rák csillagjegyA Rák olyan fokú empátiával, megértéssel rendelkezik, hogy valójában nincs az a probléma vagy kétely, amit ne értene meg a partnere részéről. Nem mellesleg nagyon kedves és gondoskodó, igazi mintafeleség vagy mintaférj. Retteg a magánytól, ezért is tart ki tűzön-vízen, sőt egész életen át a választottja mellett.

A Szűz

hosszú tartó szerelem horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz, intelligenciájának hála, képes bármilyen felmerülő problémát hatékonyan kezelni. Természetesen ez igaz a párkapcsolati gondokra is. Ahelyett, hogy lelépne, mindent megtesz, hogy megoldja a dolgokat. Akkor sem dől hátra, amikor biztonságban érzi magát a párja mellett, hiszen tudja, a kapcsolat sikere mindkettőjükön éppen annyira múlik.

A Mérleg

hosszú tartó szerelem horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg érettsége, nyugalma és türelme biztosítja, hogy a kapcsolat sokáig boldog és teljes maradjon. Amikor elkötelezi magát a párja mellett, nagyon erősen ragaszkodik hozzá. Mindegy, milyen kaotikusan alakul az élete, megőrzi a nyugalmát és minden erejével igyekszik visszaállítani a harmóniát, a békét, az egyensúlyt.

tartós szerelem hosszú párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a hosszú távú kapcsolatok hívei (Thinkstockphotos)

themindsjournal

Megosztás Facebookon