Horoszkóp

Hogyan tartod a kávés csészét? Többet árul el rólad, mint sejtenéd

Megfigyelted már, hogyan tartod a kávés vagy teás csészét a kezedben? Ez az ösztönös mozdulat többet árul el rólad, mint sejtenéd. Izgalmas és nagyon érdekes személyiségteszt következik.

Minden cselekvésed okkal történik. Szokásaid, az ösztönös mozdulatok számtalan izgalmas részletet árulnak el a személyiségedről. Gondoltad volna, még az sem mindegy, hogyan emeled meg és tartod a kezedben a kávés vagy teás csészédet? Sosem gondolkozol, hogyan fogd meg, magától értetődő módon nyúlsz érte. Pontosan ezért olyan jellemző és árulkodó a mozdulatod.

Nos, hogyan fogod meg a kávéscsészét? Melyik kép illusztrálja ezt az ösztönös mozdulatot a leginkább? És vajon mit árul el rólad mindez? Íme, a részletek. Kezdődhet a játék?

kávés teás csésze személyiség teszt

Hogyan tartod a kávés csészét? (Thinkstockphotos)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a két kezedben tartod a csészét

Amennyiben az első kép szerint tartod a kávéscsészét a kezedben, nagyon sebezhető, sérülékeny, finom és érzékeny lehet a személyiséged. Függetlenül az életkorodtól, a gyerekekhez hasonlóan igényled a figyelmet, a támogatást, a gondoskodást. Ha teheted, nem vállalod a felelősséget, inkább átadod azt a többieknek. Nem véletlenül oly fontos a párkapcsolatod, hiszen párod egyben a támaszod is. Nagyon sok szeretetet adsz a párodnak, cserébe végtelen figyelmet vársz tőle.

Ezt árulja el rólad, ha ujjaid között tartod a csészét

Amennyiben a második kép szerint tartod a kezedben a csészédet, mozdulatod önállóságról, magabiztosságról árulkodik. Született vezetői adottságokkal rendelkezel, erős benned a motiváció, a tettvágy. Az ízlésed hibátlan, kitűnő a stílusod, könnyű rád felfigyelni, nem véletlenül hallgatnak sokan a véleményedre. Pozitívan tekintesz a jövő elé, céltudatos vagy, és teszel is az álmaid megvalósításáért. Te valóban tudod, mit akarsz az életedben elérni.

Ezt meséli a személyiségedről a harmadik csésze

Amennyiben a harmadik kép szerint fogod a csészét a kezedben, szinte bizonyosan a biztonságra törekszel az életedben. Megbízható és alapvetően nagyon nyugodt a személyiségtípusod. Téged még felbosszantani sem igazán lehet, szilárd vagy, akár a szikla. A meggyőződésed is ilyen, ragaszkodsz és kitartasz az álláspontod mellett. Nem pazarlod az energiádat a másokkal való vitatkozásra, ésszerűen, logikusan gondolkodsz. Tudatosan, következetesen haladsz a siker felé.

Ezt mondja a személyiségedről a negyedik csésze

Ha a negyedik kép szerint tartod kezedben a kávés vagy teás csészét, nagyon kiegyensúlyozott személyiségtípus lehetsz. Sosem aggódsz az apróságok miatt, pozitívan, optimistán tekintesz magadra, az életedre, a lehetőségeidre. Sokan gondolják rólad, hogy egyszerűen közömbös vagy a világra, ami persze csöppet sem igaz. Tény és való nagyon szereted a nyugalmat, a kényelmet, a szórakozást. Szereted a kihívásokat, a kalandokat, szívesen gyűjtöd az újabb és újabb élményt az életedben.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top