nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Út a boldogsághoz: ezt tehetik a csillagjegyek a jövőjükért

Út a boldogsághoz: ezt tehetik a csillagjegyek a jövőjükért

A horoszkópból kiolvasható a boldogság felé vezető út kulcsa. Vajon mire vágynak a szívük mélyén a legjobban a csillagjegyek? Milyen út vezet a valódi boldogsághoz? Íme a részletek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Kos

telefon felhív randi horoszkóp kos csillagjegyKos jegyűként nagyon bátor és energikus típus vagy. Imádod az újdonságot, éppen ezért légy úttörő és kezdeményező a szerelemben is. Merd elindítani, megírni a saját a szerelmi történetedet függetlenül attól, hogy férfiként vagy nőként születtél. A szerelem megéri a kockázatot, és ezt pontosan tudni is fogod, amikor megtalálod az igazit.

A Bika

telefon felhív randi horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként merj kockáztatni, és vedd fel a kapcsolatot a múltbéli szerelmeddel. Kérj persze bocsánatot tőle, ha szükséges, mutasd és éld meg a valódi érzéseket. Persze csak akkor, ha élénken él még most is valaki a gondolataidban, akivel nem zártad le végérvényesen a múltat. Tedd meg te a boldogság felé vezető első lépést. Megéri.

Az Ikrek

telefon felhív randi horoszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként valósítsd meg álmaid utazását. Légy bátor és merész, és fizess be arra az útra, melyre oly régóta vágysz. Ne is gondolkodj, csak szervezd meg az utazást, és indulj – akár máris. Életre szóló élményben lesz részed, ráadásul megvalósítasz valamit a bakancslistádról. Pipáld ki, és jöhet a következő álomcél.

A Rák

telefon felhív randi horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként nagyon bátor és kezdeményező tudsz lenni – ha akarsz. Tedd meg az első lépést a karriered felé. Merj kockáztatni, valósítsd meg az álmaidat, válts munkahelyet, vágj bele az újba. Ott motoszkál a fejedben, amit a szíved mélyén szeretnél tenni. Mire várnál még? Indulj el a siker útján.

boldogság út horoszkóp

A horoszkóp szerint ez az, amit ki kell próbálniuk a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

telefon felhív randi horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként nem is találhatnál megfelelőbb pillanatot, hogy alapjaiban változtasd meg az életedet. Ha a munkahelyeden érzed rosszul magad, merj váltani, ha a párkapcsolatod romboló, lépj ki belőle máris. Megérdemled a boldogságot, megérdemled a tiszteletet. Vedd elő híres bátorságodat, és tedd meg a legfontosabb lépéseket.

A Szűz

telefon felhív randi horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként talán túlzottan is a biztonságra játszol. Szedd össze a bátorságodat, és tégy valami szokatlant, valami merészet és merőben mást a megszokottnál. Mondj igent a kalandra. Légy meglepő és kiszámíthatatlan, légy szabad és gondtalan. Hidd el, élvezni fogod a szabadságot, a változást.

A Mérleg

telefon felhív randi horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként ne is gondolkodj tovább. Tégy valami szokatlant, ami csak úgy jön magától. Hallgasd meg a szíved hangját. Merj kockáztatni, és ne törődj vele, mit mondanak a többiek. Vedd meg már ma álmaid ruháját, vagy bízd magad a fodrászod fantáziájára. Légy meglepő és váratlan. Imádni fogod a látványos változtatást.

A Skorpió

telefon felhív randi horoszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként próbáld ki az egyedüllétet. Töltsd az időt barátok és a szerelmed nélkül. Tégy valamit kizárólag a magad örömére. Megérdemled. Nézd meg a legújabb filmet a moziban, ülj be egyedül a kedvenc éttermedbe. Csak magadra, a saját igényidre figyelj. Meglátod, mennyire izgalmas „társ” vagy egyedül is.

csillagjegyek kockázat boldogság horoszkóp

Ezt a kockázatot érdemes bevállalniuk a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

A Nyilas

telefon felhív randi horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként rád fér a luxus. Miért ne próbálhatnád ki? Válts repülőjegyet Olaszországba, foglalj szállást az egyik 5 csillagos szállodába. Engedd meg magadnak a különlegest. Egyszerűen csak élvezd a szabadságot, a gazdagságot, hogy megtehetsz bármit. Ne sajnáld a pénzt, a többi meg jön magától…

A Bak

telefon felhív randi horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként merd megmutatni magadat, a kreativitásodat, az érzékeny oldaladat a többieknek. Kockázatosnak tűnik persze, de éppen ezért próbáld megmutatni a valódi érzelmeidet. Mi lenne, ha kiadatnád a verseidet, vagy kiállítanád a fotóidat, vagy bármilyen alkotásodat? Engedd meg magadnak csak egy kicsit a lazítást…

A Vízöntő

telefon felhív randi horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként miért is ne lehetne a hobbid a munkád? Csináld azt, amit igazán szenvedéllyel teszel az életedben, ami a legnagyobb örömöt okozza neked. Kockáztass, merj belevágni a saját vállalkozásodba, egyszerűen csak ötvözd a hobbidat a munkával. Bámulatos sikereket érhetsz el.

A Halak

telefon felhív randi horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként próbálj ki valami igazán vakmerő mutatványt. Mit szólnál például az ejtőernyőzéshez? Ez a valódi bátorságpróba bámulatosan növeli az adrenalint benned, nem mellesleg legyőzhetsz minden félelmedet. Ne halogass tovább, élj most, ebben a pillanatban. Kockáztass, légy te is bátor és merész.

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon