Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy túldrámázza a kapcsolatait

Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozhatnak időnként a viták, sőt a veszekedés is. Ez a négy csillagjegy azonban hajlamos lehet ott is konfliktust keresni, ahol oka sem lenne rá. Miért drámázzák túl kapcsolataikat? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Rák

dráma csillagjegyek rák horoszkópA Rák uralkodó bolygója a Hold, amelynek energiája teszi őt hihetetlenül érzékennyé, és idézi elő nála a gyakori hangulatváltozásokat. A horoszkóp tanácsa szerint mindenkor érdemes lenne picit magába tekintenie, mielőtt párjára vetítené a szorongásokat, a félelmeket. Vajon tényleg van alapja a negatív érzéseknek, vagy inkább csak önmagát akarja meggyőzni azokról?

Az Oroszlán

Ez a 4 csillagjegy túldrámázza a kapcsolataitAz Oroszlán valójában nagyon is szereti latin szappanoperaként megélni a kapcsolatait. Hangos és szenvedélyes, akár a boldogságát, akár a szomorúságát akarja a partnere tudtára hozni. A dráma ugyanakkor sokszor felesleges, ezért nem ártana minél több időt egyedül töltenie, hogy szemügyre vehesse valódi érzéseit. A baj inkább ott kezdődik, hogy ő nagyon nem szeret egyedül lenni.

A Skorpió

dráma csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpiónak folyamatos izzásra van szüksége, ezért sokszor akkor is kavarja az állóvizet, amikor oka sem lenne rá. Mivel hajalmos lehet mindent és mindenkit kontrollálni, kézben tartani, a feszültségkeltést inkább csak a maga részéről viseli el. Amikor párja teszi ki őt a bizonytalanságnak, igencsak kétségbeesik.

A Nyilas

Ez a 4 csillagjegy túldrámázza a kapcsolataitAz izgő-mozgó Nyilas egyik pillanatban még odáig van a párjáért, a másikban szinte ügyet sem vet rá – ettől tűnhet annyira dramatikusnak a párkapcsolata. Meg kell tanulnia egy helyben maradni, hiszen csak így lehet képes biztonságot nyújtani a szerelmének, ami elengedhetetlen feltétel egy működő és tartós párkapcsolathoz.

dráma csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamos túldrámázni a kapcsolatukat (Thinkstockphotos)

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top