Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp október 8–14.: Onnan jön a pénz, ahonnan nem várod

Fel vagy készülve, hogy pénz onnan is érkezhet az életedbe, ahonnan nem is várod? Fel vagy készülve, hogy felfigyelj arra, ha a pénz szokatlan helyről indul meg hozzád? Mert ha nem vagy elég éber, a horoszkóp szerint ezek a nem várt bevételek semmivé válnak...

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Arra lenne szükséged, hogy megnézd, kik adnak neked tanácsot. Pénzügyi tanácsot csak attól fogadj el, akinek több pénze van, mint neked, és adakozik a pénzéből. Az, hogy adakozzon, azért fontos, mert aki fukar a pénzével, az fukar lesz a pénzügyi tanácsokkal is.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem arra költöd a pénzedet, amire kellene. Annak, hogy szórod a pénzt, valójában semmi értelme. Most az lenne a legjobb, ha megnéznéd, mire megy el a pénz, ugyanis minden kiadott forintot megsokszorozhatnál. Költs olyasmire, amivel dolgozni lehet, amivel pénzt lehet csinálni.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Csak egy egészen kicsi odafigyelésre lenne szükséged, hogy ne szórd a pénzedet. Most érdemes átnézned minden ezer forint fölötti kiadásodat. Észre fogod venni, milyen sok 1000 forintos kiadásod van, amelyek együtt igen jelentős összegre rúgnak.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem is gondoltad volna, milyen sokat tudsz keresni azzal, ha azt csinálod, amit szeretsz. Ebben az időszakban megtapasztalhatod, milyen haszna van annak, ha szeretettel végzed a munkádat, és ha azért tudsz pénzt kérni, amit igazán szeretsz.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Fel kellene már tűnnie, hogy akkor oldasz meg a legkönnyebben pénzügyi helyzeteket, amikor nincs vészhelyzet. Úgy értem, ha előre gondolkozol, ha a nyugodt helyzetben megírod magadban a vészhelyzeti forgatókönyvet, az a legpraktikusabb pénzügyi tevékenység a számodra.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Bátrabban kellene költened a pénzedet. Persze nem azt mondom, hogy egyenesen szórnod kéne a pénzt, csak azt, hogy vannak olyan kiadások, amelyek abban segítenek, hogy jobban érezd magad. Ha pedig jobban érzed magad, könnyebben is teremtesz bőséget magadnak.

heti pénzhoroszkóp 2018. október 8-14.

Olyan helyről jöhet pénz, ahonnan nem számítasz rá (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Azt hiszed, valaki elzárta előled a pénzcsapot, és nem akarja, hogy te is pénzhez juss. Ez azonban nem igaz. Talán valóban a pénzed útjába állt, de mindezt akaratlanul tette. Vagyis a történtek azt jelentik, ha felvilágosítod őt, azonnal ellép a pénzed útjából, sőt még segít is neked.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Figyeld meg azt a mintát, hogy kevésnek érzed magad. Figyeld meg a mintát, hogy azt hiszed, önmagadban nem vagy elég értékes, ezért akarod ajándékokkal, pénzzel meggyőzni az embereket. Valójában pontosan elég lennél önmagadban.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ha egész nap azt figyeled, hogy másoknak hogyan lehet annyi pénze, akkor soha nem lesz arra időd, hogy a saját pénzügyeiddel foglalkozz. Épp ezért most azt kell tenned, hogy magadra koncentrálsz, és arra, amivel te tudsz pénzt keresni, amiben te vagy a legjobb.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tedd félre azt a félelmedet, hogy nem tudsz megengedni magadnak valamit! Ezen a héten az anyagi félelmeid helyett válaszd a hálát. Légy hálás mindazért, amid máris megvan. Most fontos, hogy lásd, milyen jó helyzetben vagy, és milyen kényelmes életed van.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem szabad versenynek felfognod a bőséggel kapcsolatos kérdéseket. Nem az a kérdés, hogy neked hogyan lehet több, mint másoknak. Az a valódi kérdés, te milyen módon tudsz kényelmesen pénzt teremteni magadnak és a családodnak.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Vannak spirituális módszereid a pénz teremtéséhez. Ezeket a módszereket kellene most elővenned. Nagyon hasznos lenne, ha már ezen a héten elvégeznél egy bőségbehívó meditációt. Persze a legfontosabb az lenne, ha nem azon agyalnál, hogyan lesz pénzed valamire, hanem azt éreznéd, hogy máris megvan mindened.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top