Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp október 6-7.: Titokzatos szerelem a láthatáron

Titokzatos szerelem borzolja a kedélyeket a hétvégén. Persze lehet, ez a titokzatos szerelem most nem a te szerelmed, sokkal inkább egy családtagodé vagy az egyik barátodé. Akár téged talál meg ez a titokzatos szerető, akár egy ismerősödet, fontos észben tartanod, hogy a titokzatos szeretők gyakran füllentenek. Talán gyakrabban, mint hogy igazat mondanának...

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópVedd észre, egy párkapcsolatnak mindig megvannak az irányai, és mindig megvan a sajátságos dinamikája is. Most olyan irányba halad a kapcsolatod (ha egyedül élsz az egyedülléted), amilyen iránybán már jártatok (avagy jártál). Ez azt jelenti, a kapcsolati mintátok újra azt ismétli meg, ami egyszer már megtörtént.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópNem a te hibád, ha a szerelmed túl fáradt ahhoz, hogy a kapcsolatotokkal, vagy veled törődjön. Nem is az ő hibája, de talán az ő felelőssége, ami azt jelenti, ő tud változtatni ezen a helyzeten. Ideje beszélnetek arról, hogyan tölthetnétek sokkal több időt együtt, és hogyan lehetne több energiátok egymásra.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópVan egy olyan érzésed, hogy valaki meg próbálja lerombolni a kapcsolatotokat. Most úgy tűnhet, valaki azért kritizál benneteket, mert azt szeretné, hogy ne legyetek boldogok. Valójában azonban csak az ő bizalmatlansága és bizonytalansága jelenik meg azokban a kritikus és talán bántó szavakban, amelyeket mond.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópÉrdemes lenne szerelmes meglepetéssel készülnöd a párodnak. Lepd meg őt a hétvégén olyasmikkel, amiket nagyon szeret, és amik feldobják a napját. Tökéletes meglepetés lenne a közös program, egy olyan közös program, amelyben csak ketten vagytok, és amelyben végre figyelhettek egymásra.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópSzeretnéd megértetni a pároddal, hogy mindig számíthat rád. Közben lehet, hogy éppen neked kellene ugyanezt megértened vele kapcsolatban. Lehet, hogy te sem mersz igazán megnyílni előtte, és te sem mersz igazán segítséget kérni tőle abban a szokatlan helyzetben, amelyben most vagy.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópVedd észre, milyen szépen tükrözitek egymást a szerelmeddel. Vedd észre, milyen szépen tartotok tükröt egymásnak. Olyan tükröt, amelybe érdemes akkor is belenézned, és tüzetesen megvizsgálnod magad, amikor azt hiszed, mindent tudsz kettőtökről. A szerelmedet figyelve ugyanis jobban megismerheted önmagad is.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. október 6-7.

Titkos szerelem boríthatja fel a hétvégét (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópNéha érdemes gondolatban belehelyezkedned a szerelmed helyzetébe. Különösen hasznos ez most akkor, ha a kapcsolatotok három évnél frissebb. Ha belehelyezkedsz a szerelmed helyzetébe, könnyedén megérted majd, mikor, mit és miért mond, dönt vagy gondol. Ez pedig gördülékenyebbé teszi a kapcsolatotokat.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópFigyelj jobban magadra! Adj magadnak több énidőt, és adj magadnak több lehetőséget a felfrissülésre, a megújulásra. Ez azért fontos, mert a szerelmednek is arra van szüksége, hogy energikus és jókedvű legyél. Ő gyakran a te jókedvedből merít erőt a hétköznapok harcaihoz és nehézségeihez.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópMost kezdj el szerelmes programokat szervezni! Azért mondom ezt, mert ez a hétvége észrevétlenül fog elszaladni. Olyan gyorsan, hogy szinte fel sem tűnik nektek, hogy máris vége. Ezért kellene most rögtön elkezdenetek közös programokat szervezni a szerelmeddel. Főleg akkor, ha nem közös programokat terveztetek eredetileg.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópMostanában talán nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan igazán szeretnéd. Érdemes megfigyelned magadban, milyen félelmeid vannak a szerelemmel kapcsolatosan. Ezt könnyedén megfigyelheted, ha megnézed, mit mondasz a friss szerelmeseknek. Mire vigyázzanak? A szerelmi félelmeid teszik tönkre a szerelmi boldogságodat.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópAzon gondolkozol, mit tehetnél azokért a barátnőidért, akiknek még nincs jelen az életükben a szerelem. Talán azzal teszed a legjobbat, ha mesélsz a boldog kapcsolatodról. Hogy nem élsz boldog párkapcsolatban? Akkor miért mások szerelmi életén akarsz javítani, miért nem a sajátoddal foglalkozol?

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópNem is lenne rossz egy romantikus, szenvedélyes, erotikus éjszaka ugye? Az univerzum most minden lehetőséget és körülményt biztosít, de neked kell igent mondanod a romantika lehetőségére. Neked kell úgy döntened, hogy bele mersz vágni ebbe a talán szokatlan, talán meglepő őszi kalandba…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top