Horoszkóp

Mennyi állatot látsz a képen? Kihagyhatatlan teszt következik

Ezen a furcsa rajzon első pillantásra talán egyetlen állat alakja rajzolódik csak ki a szemed előtt. Pedig, ha picit jobban megnézed, néhányat még találhatsz, nagyon ügyesen megbújva. Vajon mennyit tudsz összeszámolni? És vajon mi mindent mond el mindez rólad? Kihagyhatatlan személyiségteszt következik.

Tudományos vizsgálatok igazolták, az hogy mit látsz a szemeddel, mit vagy képes érzékelni, attól függ, agyad hogyan fordítja, hogyan dolgozza fel a beérkező információkat. Ezért is fordulhat elő, hogy a különböző személyiségtesztekben egészen más részletet veszel észre, mint például a párod vagy a barátaid. Világlátásod pedig a személyiségedet formálja.

Nézd meg a következő furcsa rajzot. Vajon mennyi állatot látsz a képen? Nincs jó és rossz válasz, a te válaszod létezik. Kezdődhet a játék? Akkor számold össze az állatokat. Viszont kérünk, ne csapd be magad, csak azt követően görgess a megoldáshoz, miután véglegesen döntöttél.

állatteszt személyiségteszt

Ezt árulja el a személyiségedről az állatok száma

  1. Ha 1-3 közötti találatot értél el, vagyis legfeljebb három állatot látsz a képen, talán túlzottan siettél, nem engedtél magadnak elegendő időt a feladat megoldásához. Nézd meg még egyszer a képet…
  2. Ha 4-6 állatot fedeztél fel a képen, nos, akkor egészen közel vagy a megoldáshoz, de talán te sem voltál magaddal kellően türelmes. Az is lehetséges persze, hogy inkább csak felületesen nézted meg a képet.
  3. Amennyiben 7-9 állatra bukkantál, azt kell mondjuk, nagyon közel jársz a tökéletes megoldáshoz, te már azért odafigyelsz az apróbb részletekre is. Személyiségtípusod szerint képes vagy elmélyedni a feladatokban, a felületesség biztosan nem jellemző rád.
  4. Amennyiben 10-11 állatot találtál meg, akkor szinte titkos ügynök is lehetnél, hiszen te igazán képes vagy a dolgok mélyére látni. Nem adod fel a céljaidat, addig próbálkozol, amíg el nem éred a lehető legjobb megoldást.

Íme a személyiségteszt megoldása

Ha még mindig nem látod az állatokat a képen, segítünk egy kicsit…

Mennyi állatot látsz a képen? Kihagyhatatlan teszt következik

Ezeket az állatokat rejti a kép

  1. egér
  2. macska
  3. kutya
  4. szamár
  5. szúnyog
  6. kígyó
  7. krokodil
  8. delfin
  9. hal
  10. teknős
  11. és természetesen maga az elefánt.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top