Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel gazdag életre számíthatsz

Ezek a csillagjegyek anyagi bőséget teremtenek. Velük a szerelem mellett szinte biztosan gazdag életre is számíthatsz. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod.

A Bika a luxus szerelmese

bőség gazdaság horoszkóp bika csillagjegyA Bika a Vénusz bolygó szülötte, ezért is vágyik ösztönösen a szépségre, a bőségre, a luxusra és minden jóra az életében. Persze nemcsak vágyik a biztonságra, az anyagi stabilitásra, ő meg is teremti magának mindezt. Szorgalmasan, keményen dolgozik a jólét megszerzéséért, a pénzt ösztönösen nagyon jól kezeli. Mellette bizonyosan gazdag és bőséges életed lehet. Szereti a pénzt költeni, silány dolgokra ugyanakkor sosem adná ki.

A Skorpió ráérez a legjobb megoldásra

bőség gazdaság horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió a Bikához hasonlóan kényelmes, nyugodt életre vágyik. Veleszületett képessége, hogy mindenkor ráérez a legjobb befektetésre, a legjobb lehetőségekre. Bámulatosak a radarjai, a megérzései, melyeket mindenkor használ is, és amelyekkel a legtitkosabb vágyait is képes valóra váltani. A zsigereiben érzi, hogyan teremtse meg magának a gazdag és bőséges életet.

Az Oroszlán imádja a fényűzést

bőség gazdaság horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán nagyon lelkes és energikus csillagjegy, ezért az ő előadásai mindenkor nagyon hatásosak, amellyel elismerést és tiszteletet vív ki magának. Remek kapcsolatainak köszönhetően mindenkor megtalálja az anyagi jólét felé vezető kapukat. Nem véletlenül, hiszen nagyon sok energiát és pénzt fektet a minőségi társas kapcsolatokba, és persze a munkájába is. Mindenkor ügyel a tökéletes külsőre, és szívesen invitálja különleges vacsorákra az üzletfeleit.

A Rák áldozatot hoz a gazdagság oltárán

bőség gazdaság horoszkóp rák csillagjegyA Rák áldozatokat hoz a családjáért, a szeretteiért. Nagyon sokat tesz a számára igazán fontos emberekért, erős benne a vágy, hogy minden tőle telhetőt megadhasson nekik. Ő is céltudatos, és rendre meg is valósítja, amit igazán szeretne. A kemény és kitartó munka pedig meghozza a gyümölcsét. Ő nem az a herdáló, költekező típus, megnézi, mire költi a pénzét. Az anyagi biztonságot és bőséget nagyra értékeli, a pénzt is egészen ügyesen kezeli.

Ezekkel a csillagjegyekkel gazdag életre számíthatsz (Thinkstockphotos)

Ezekkel a csillagjegyekkel gazdag életre számíthatsz (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top