Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek, de épp ennyire veszélyesek is

Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek, nagyon szerethetők, nagyon barátságosak. Mégis lehet egy másik oldaluk is, ami már inkább veszélyes. Éppen ezért nem árt velük az óvatosság. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek cukin manipulál

ikrek horoszkóp kedves veszélyes csillagjegyekAz Ikrek a szavak embere, ezért nála nem tudni, mikor mond igazat, és mikor beszél mellé. Bármit is mond, azt érdemes kettővel vagy még inkább hárommal osztani. Nem szándékosan vezet félre, meggyőződése szerint valóban azt mondja, amit abban a pillanatban gondol. A gond az, hogy meglehetősen gyorsan változik a véleménye és a meggyőződése.

A Rák az érzelmekre hat

rák horoszkóp kedves veszélyes csillagjegyekA Rák a másik érzelmeit célozza meg, hiszen ő maga is nagyon érzelmes típus. És persze pontosan tudja, milyen kifejezésekkel és milyen érzelmi színezettel érhet el kellő hatást. Nagyon szereti, amikor minden a saját elvárásai szerint történik, ezrét valójában nincs olyan cél, amit ne érne el. Bámulatosan ért ő is a szavakhoz, nem mellesleg a könnyekhez. Szóval, amennyire szerethető csillagjegy, legalább annyira ért a manipulációhoz is.

Az Oroszlán bámulatosan meggyőző csillagjegy

oroszlán horoszkóp kedves veszélyes csillagjegyekAz Oroszlán mindent elkövet azért, hogy mindenki azt tegye, amit valójában ő akar. Nagyon óvatosan és finoman manipulál, könnyedén az ujja köré csavar bárkit. Bámulatosan képes hatni a többiekre, mosolyogva, nagylelkűségről árulkodva mondja el, miért nem jó az, amit ők annak gondolnak, és miért csak neki lehet igaza az adott kérdésben.

A Vízöntő szereti, ha szeretik

vízöntő horoszkóp kedves veszélyes csillagjegyekA Vízöntő nagyon szívesen veszi, amikor valaki beleszeret. Ellenállhatatlan vonzerejének köszönhetően pedig nem nehéz beleszeretni. Bármilyen kedves is volt addig, az érdeklődését meglehetősen gyorsan elveszítheti, ilyenkor pedig új élményekre vágyik. Viszont amikor párja érzi ugyanezt, mindent megtesz, hogy maradásra vagy jobb belátásra bírja. Veszíteni ugyanis ő sem tud, beszélni és meggyőzni annál inkább.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top