Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp október 1–7.: Ez az oka, amikor valamire nincs pénzed

A horoszkóp szerint nagyon is oka van, amikor valamire nincs pénzed. Ahelyett, hogy a pénz hiányán mérgelődnél, érdemes inkább feltenned magadnak a kérdést: „Hogyan jelent áldást nekem ez a helyzet?” Ezen a héten nemcsak választ kaphatsz a kérdésre, de kiderülhet, épp azt kell megtanulnod, hogy nem lehet, és nem is kell mindent pénzért megvenned.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem mindig tervezel előre a pénzügyekben, és nem mindig készítesz előre kimutatást, hogy milyen bevételeid, kiadásaid várhatóak. Pedig most igazán nagy szükséged lenne egy ilyen pénzügyi tervre. Most érdemes pontosan és precízen előre tervezned! Később nagyon hálás leszel magadnak ezért.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nemrég tudtad meg, kiesik a bevételed egy része, vagy nem annyit kapsz annyit a munkádért, amennyit szerettél volna. Most talán pontosan azt kell megtanulnod, hogyan becsüld meg a kevesebbet, és hogyan várd meg türelemmel a nagyobbat. A bizakodás mindenkor kifizetődő…

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A naivitásod nem a legjobb pénzügyi tanácsadó. Igen, tudom, nagyon is okos, megfontolt, sőt még ravasz is tudsz lenni. A pénzügyekben most mégis inkább naivnak bizonyulsz. Ezért érdemes most felkészült tanácsadót is meghallgatnod a pénzügyekben.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha úgy érzed, mintha teljesen egyedül állnád a sarat, és teljesen egyedül kellene megoldanod a család anyagi kérdéseit. Most tudatosítsd magadban, nem vagy egyedül! A család apraja-nagyja veled van, és segít neked a maga módján. Vajon meglátod ebben a lehetőségeket?

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ne csapj le minden lehetőségre! Ne higgy el minden pénzügyi tanácsot, és ne dőlj be minden befektetési ajánlatnak. A csillagok óvatosságra és megfontoltságra intenek a pénzügyekben, nem mellesleg arra kérnek, hogy alaposan gondold át a döntéseket ebben az időszakban.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Egy bölcsebb férfi tanácsait érdemes megfogadnod a pénzügyekben. Például olyan rokonét, aki apafigura az életedben. Mint például az apukád, a nagypapád (főleg az apai) vagy a nagybátyád. Most érdemes arra a valakire hallgatnod, akinek sokkal nagyobb az élettapasztalata, mint neked.

heti pénzhoroszkóp 2018. október 1-7.

Ezen a héten kiderülhet, miért nincs mindig elegendő pénzed (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha nem méred fel helyesen, hogy kiben szabad megbíznod, és kiben nem. Most ne adj kölcsön szép embereknek, mert nem biztos, hogy mindenki olyan kedves és előzékeny, mint ahogyan a külseje alapján megítéled. Tudod, mit? Ezen a héten a legjobb, ha senkinek sem adsz kölcsönt.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szerencse is kellett ahhoz, hogy megoldódjanak a pénzügyeid. Szerencse is kellett ahhoz, hogy ide juss, ahol éppen vagy, de most a szerencse mellett szükség lesz a tudatosságodra és a figyelmedre is. A csillagok szerint minden kezd szépen rendeződni körülötted, csak legyél még türelmes.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ezen a héten nem a pénz lesz a a legnagyobb érték, hanem az emberi kapcsolatok. Arra figyelj, hogy ne veszíts el barátságot, és jól kamatoztasd a kapcsolataidat. Ha ügyes vagy, már a következő hétre több barátod és nagyobb magabiztosságod lesz, mint például ma volt.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.El kell intézned valamit. Most már nem halogathatod tovább, ezeket a papírokat mindenképpen el kell intézned. Természetesen munkaidőben nem olyan egyszerű a magánjellegű feladatokat elintézni, de annyit már most is megtehetsz, hogy az internetről beszerzed a szükséges dokumentumokat. Kérj előre időpontot, és sorba sem kell állnod.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal kevesebbet költesz ezen a héten, mint máskor. Mintha most tartanád a saját, személyes „ne vásárolj semmit” napjaidat, hetedet. Most különösebben nem is esik nehezedre, hogy ne költsd a pénzed, amivel nemcsak a környezetednek, de még magadnak is meglepetést okozol.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Mélyen vágysz rá, hogy minél több pénzed legyen. Ez egy nagyon természetes emberi vágy. Hidd el, megvannak az eszközeid ahhoz is, hogy ezt a vágyat valóra váltsd. Akkor is megvannak az eszközeid, ha most ezeket még nem ismerted fel. Hamarosan megtalálod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top