Horoszkóp

Heti horoszkóp október 1–7.: Új hónap, új hét, új lehetőségek

Új hónap, új hét és új lehetőségek várnak a csillagjegyekre. Viszont október első hetében kellemetlen fényszögekkel is számolni kell...

KOS

kos heti horoszkópÚj hónap, új hét, ami neked családi témákat hoz. Lesz valami elintéznivaló, ami fejtörést okozhat, és ezt egy szerda hajnali bolygókereszt (Merkúr–Hold–Plútó) mutatja, amit már kedden érezni fogsz. A hét második felében klasszisokkal jobb passzban leszel az Oroszlán Holdnak köszönhetően. Felpörögsz, és az esetleges lemaradást is behozod, viszont nem csoda, ha péntekre elfáradsz. Hétvégén a kitűnő föld bolygóháromszög (Uránusz–Hold–Szaturnusz és Plútó) elégedettséget és nyugodtságot szimbolizál.

BIKA

bika heti horoszkópHirtelen változik az időjárás és az események is. Kedden még a lehető legjobb bolygóállás (Hold–Vénusz, Jupiter–Neptunusz) segít neked, szerdán hajnalban ugyanakkor már rendkívül kellemetlen bolygókereszt (Merkúr–Hold–Plútó) mutat balesetveszélyes helyzetet. Óvatosnak kell lenned. A hét második felében egyre erősebben várod a hétvégét. Jogos, hiszen egy kitűnő bolygóháromszög bearanyozza az egész hétvégédet: a Bika Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz és Plútó a kezedre játszik.

IKREK

ikrek heti horoszkópLehet, hogy hét elején túlzásnak fogod érezni azt a sok érzelmet, ami körülvesz, mivel nem vagy oda az érzelmes helyzetekért. Pedig egy szuper konstelláció szuper gesztust jelent. A hét közepén az Oroszlán Hold szerint felgyorsulsz. De vigyáznod kell, mert csütörtökön és pénteken is lesz egy-egy balesetveszélyes bolygóállás. Szóval ne siess, inkább késs el, de érj oda épségben. Hétvégén olyan finom föld bolygóháromszög lesz az égen, amely kihozza belőled a gourmand-t. Engedj a kulináris élvezeteknek.

RÁK

rák heti horoszkópGarantált, hogy hétfő estétől úgy érzed, te vagy a világ legszerencsésebb embere. Igazad van. Kedden és szerdán egy óriási bolygóháromszög (Hold–Vénusz, Jupiter–Neptunusz) szerencséssé tesz téged. Közben egy másik bolygóháromszög (Merkúr–Hold–Plútó) megpróbáltatást jelez szerelmi téren. Jobb lenne, ha ezt az egészet nem sorscsapásnak fognád fel. A hétvégére úgyis helyreáll a lelki békéd, és a vitás helyzet is megoldódni látszik, amit egy kiváló föld bolygóháromszög szimbolizál.

heti horoszkóp október 1-7.

Új hónap, új hét, új lehetőségek várnak a csillagjegyekre (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópJól tennéd, ha hétfőn minél több feladatot elintéznél, mert keddtől jön két nap, amikor egy érzelgős konstelláció szerint a családod elvon a munkádtól. Vagy ha nem ők, akkor a te szentimentális részed. Egy hatalmas bolygóháromszög lesz az égen, aminek a hatása alól nem bújhatsz ki. Csütörtöktől leszel ismét önmagad az Oroszlán Holdnak köszönhetően. Ekkor meg a tiszteletlenség miatt bosszankodhatsz. Hétvégén a megnyugtató bolygóháromszög végre megnyugtató számokat mutat pénzügyileg.

SZŰZ

szűz heti horoszkópOktóber első napjaiban ki kell mondanod, amit gondolsz. Meglepő, de érteni fogják a többiek, amit egy nagy bolygóháromszög (Hold–Vénusz, Jupiter–Neptunusz) garantál. Közben meg kellene hallanod a másik érveit is. A szerdai hajnali nehéz konstelláció nehéz helyzetet mutat anyagi téren. Jó lenne, ha nem most hoznál pénzügyi döntést. A hét második fele lassú javulást mutat. Hétvégén ismét jól fogod érezni magad a bőrödben egy óriási bolygóháromszög (Uránusz–Hol –Szaturnusz és Plútó) szerint.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópOktóber 1. hétfő, amit ki kell használnod. Ugyanis ekkor még könnyedén és hatékonyan haladhatsz mindenféle munkával az Ikrek Hold szerint. Keddtől egyre erősebben fogod érezni azt a feszültséget, amit a szerda hajnali bolygóháromszög (Merkúr–Hold–Plútó) jelez. Ettől sértődékeny és pesszimista hangulatba kerülhetsz, viszont lassan ez is elvonul, mint az esőt hozó felhők. Majd a hétvégi békés föld bolygóháromszög (Bika Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz és Plútó) hoz egy kis megnyugvást.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópParadox hatásokat mutatnak a bolygók október első napjaiban. Kedden és szerdán szuper bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Vénusz és Jupiter – Halak Neptunusz) szuper hangulatra és teljesítményre utal. De csütörtökön és pénteken lesz egy-egy provokatív fényszög, ami konfliktust sejtet a munkahelyeden a főnököddel. Kövesse el mindent, hogy ne legyen ebből összetűzés. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. A föld jegyben járó bolygók háromszöggé állnak össze, és kihozzák belőled a gourmand-t.

heti horoszkóp október 1-7.

Nehézséget és megkönnyebbülés jeleznek a bolygók (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópTanácsos azzal kezdened az októbert, hogy nyitottá válsz, mert valaki fontos és hasznos információt hoz neked. Keddtől az érzelmek fognak dominálni, ami olykor zavarba ejthet téged. Szerencsére egy kedvező bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Vénusz és Jupiter – Halak Neptunusz) kimondottan kedvező lesz a számodra. A hét közepén elemedben leszel, de csütörtökön és pénteken legyél elővigyázatos, mert balesetveszélyes bolygóállások lesznek az égen. A hétvégéd pénzügyi mérlegkészítéssel telhet.

BAK

bak heti horoszkópOlyan kérdések fognak foglalkoztatni október első napjaiban, mint például „Minek kell mosolyogni?” vagy „Könnyekig meg lehet hatódni?”. Ezekkel elronthatod a hangulatot. Bár egy nagy bolygóháromszög (Hold–Vénusz, Jupiter–Neptunusz) kedvessé is tehetne, ha nem állnál ellen. A hét közepén a bevétel-kiadás egyensúlyára kell ügyelned. Kellemetlen bolygóállások kellemetlenséget jeleznek a pénzügyek terén. A hétvégéd végre harmonikus lesz föld jegyben járó bolygóknak (Uránusz–Hold–Szaturnusz és Plútó) köszönhetően.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópVégre egy új hónap és egy új hét, ami szárnyalással indul. Azonban keddtől a vizes jegyekben járó bolygók, vagyis az érzelmek lehúzhatnak. Ez a hirtelen váltás megviselhet, pedig kifejezetten jó fényszögek lesznek. Csütörtöktől egyre többet foglalkoztat a párkapcsolat vagy annak hiánya. Ez elterelheti a figyelmedet a munkádról, és könnyen hibázhatsz. Közben nem kéne a munkahelyeden tudni a kollégáknak, hogy mi bánt. A hétvégét érdemes a családdal tölteni – javasolják föld jegyben járó bolygók.

HALAK

halak heti horoszkópÖrülhetsz, mert október első napjai égi ajándékkal jutalmaznak meg téged: kedden és szerdán egy csodálatos bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Vénusz és Jupiter – Halak Neptunusz) megmelengeti a szívedet. Rögzítsd ezt az érzést, és emlékezz rá sötét napokon. Csütörtökön és pénteken az egészségedre ügyelned, vigyázz magadra, és öltözz melegen. A hirtelen jött időjárás-változáshoz alkalmazkodnia kell a szervezetednek. Hétvégén kényeztesd magadat, a párodat és a szeretteidet valami finomsággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top