Horoszkóp

Melyik mandalát választod? Rávilágít a legszebb tulajdonságodra

Melyik csodaszép mandalát választod? A legfontosabb, a legszebb és talán a legjellemzőbb tulajdonságodat fedi fel. Fontos és új információkat tudhatsz meg ezúttal is a személyiségedről. Felkészültél a játékra? Akkor válassz egy gyönyörű mandalát.

Nézd meg a csodaszép mandalákat, majd válaszd ki a szerinted legszebbet.

mandala személyiség teszt

Fotó: Thinkstockhpotos

Ezt árulja a személyiségedről a rózsaszín mandala

mandala személyiségtesztA rózsaszínű mandala a gyengédséget, a szeretetet, a kedvességet szimbolizálja. Ha ezt a mandalát választottad, kedves, meleg szívű és gyengéd típus lehetsz. Szereted önmagadat, törődsz a saját lelkeddel is, de másoknak is nagyon szívesen nyújtasz segítő kezet, amikor csak szükséges. Szívesen gondoskodsz a körülötted élőkről. Olyan vagy, mint egy értékes drágakő, igazán ritka kincs a többiek számára.

Ez a legnagyszerűbb tulajdonságod a lila mandala szerint

mandala személyiségtesztA lila mandala a bölcsességet szimbolizálja. Így ha ezt a mandalát választottad, bizonyára te is nagyon bölcs ember lehetsz. Minden lépésedet megfontolod, tudatosan teszed a dolgod, és arra törekszel, hogy a világot minél mélyebben ismerhesd meg. Folyamatosan tanulsz, és amint megérted a legfontosabb összefüggéseket, szívesen adod azokat át másoknak is. Gyakorlatias, higgadt és nyugodt embernek ismernek téged a többiek. Sosem ítélkezel mások fölött, inkább csak meg akarod érteni a cselekedeteiket.

Ezt meséli rólad a sárga mandala

mandala személyiségtesztA sárga mandala az öröm, a boldogság szimbóluma. Optimista, szenvedélyes és kifejezetten hálás ember lehetsz, ha ezt a mandalát választottad. Számodra a minőség sokkal többet jelent a mennyiségnél. Elégedett vagy, boldognak érzed magadat az életedben. Sosem panaszkodsz, mindenben meg próbálod a jót látni. Nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan, hiszen optimizmusoddal, és igen ritka személyiségeddel erősen motiválod a többieket.

Ezt árulja el a személyiségedről a piros mandala

mandala személyiségtesztA piros mandala a könyörület szimbóluma. Így, ha ezt a képet választottad, szinte biztosan nagyon empatikus, megértő és együtt érző típus lehetsz. Könnyen átérzed és átlátod mások helyzetét, pontosan tudod, hogyan gondolkodnak az életükről. Óriási a szíved, nagyon sok szeretet lakozik benned. Szívesen sietsz bárkinek a segítségére, a támogatására. Te vagy az, akinek a vállán bárki elsírhatja a bánatát, te biztosan figyelmesen meghallgatod őket.

A kék mandala szerint ez a legnagyszerűbb tulajdonságod

mandala személyiségtesztA kék mandala a spontán cselekvéseket szimbolizálja. Ha erre a mandalára esett a választásod, nagyon szellemes és okos ember lehetsz, aki könnyedén hoz döntéseket, lazán, spontán módon éli az életét. Szereted a humort, de a szarkasztikus megjegyzéseket sem hagyod ki. A mostban, a pillanatban élsz, élvezed az életed nyújtotta örömöket. Vidám személyiségedet nagyon sokan kedvelik, téged szinte mindig nagy társaság vesz körül.

Ezt árulja el rólad a zöld mandala

mandala személyiségtesztA zöld mandala a szabadságot jelképezi. Ha ezt a mandalát választottad, számodra a szabadság, az önállóság mindennél fontosabb. Amolyan nyers erő jellemezhet téged. Mindig előretekintesz, bátran teszed a dolgodat a világban. Valójában semmitől sem félsz. Ha arra van szükség biztosan lerombolod az elavult, nehézkes nézeteket, a túlzott büszkeséget sem viseled. Megvéded az igazadat, kitartasz a saját nézeteid, az újítások mellett.

A narancssárga mandala szerint ez a legfontosabb tulajdonságod

mandala személyiségtesztA narancssárga mandala az inspiráció szimbóluma. Ha ezt a képet tartod a legszebbnek, nagyon erős kreativitás élhet benned. Művészi hajlammal rendelkezel, szívesen alkotsz, tevékenykedsz önállóan is. Arra törekszel, hogy valami igazán szépet és maradandót hozhass létre. Figyelsz a megérzéseidre, remek ötleteid támadnak, hiszen nagyon sok mindenből merítesz inspirációt magadnak. 

Ezt meséli személyiségedről a türkiz színű mandala

mandala személyiségtesztEz a gyönyörű mandala az élvezetek, az öröm, a szórakozás szimbóluma. Ha ezt a mandalát választottad, valójában arra születtél, hogy igazán jól érezd magad az életedben, hogy az öröm járja át a lelkedet. Minden bizonnyal kifinomult a lelked, rajongsz a szép és értékes dolgokért. Maximalista típus lehetsz, aki a legapróbb részletek fölött sem siklik el. Élvezed az életedet, és meg is teszel érte mindent, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a lehetőségeidből.

(via the daily net)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top