Horoszkóp

Ezt a csillagjegyet képtelenség figyelmen kívül hagyni

Ezt a csillagjegyet képtelenség nem észre venni. Megjelenése és kisugárzása erőteljes és különlegesen ragyogó. Nagyszerű és hűséges barát, bámulatos és érzéki szerető, nem mellesleg elképesztően stílusos. Te is ebben a csillagjegyben születtél? A horoszkópból kiderül.

Számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik kezdve a szívósságtól a kitartáson át a higgadtságáig. Nagyon toleráns és kedves, vállalja a felelősséget, határozott, megbízható, szorgalmas és megbízható. Egyetlen szóval kéne őt jellemezni, ő lehetne a legszuperebb csillagjegy.

A Bika a legérzékibb csillagjegy

bika csillagjegy barát szerelem párkapcsolat horoszkópIgen, a Bika az a csillagjegy, akit képtelenség nem észrevenni. Érzékeny, simulékony, óriási türelemmel rendelkezik. Ugyanakkor a nagy béketűrésből azért őt is ki lehet billenteni, ilyenkor pedig jobb messze elkerülni. Meglehetősen robbanékony, lendületes és szenvedélyes tud lenni. Nagyon erősen hisz önmagában, szinte lehetetlen kimozdítani az álláspontjából. Amihez ragaszkodik, ahhoz kőkeményen és mereven. Amit pedig meg akar szerezni, azt többnyire meg is szerzi magának. Nála makacsabb csillagjegyet nemigen találni.

bika csillagjegy horoszkóp szerelem párkapcsolat barátság

A Bika a legnagyszerűbb barát és szerető (Thinkstockphotos)

A Bika kitartó és hűséges barát

Ha egyszer kialakult közöttetek az összhang, örök barátra találsz benne. A Bika lojális, kitartó, és bármikor segít, ha kéred. A hűséget, a megbízhatóságot azért nem adja ingyen, ugyanezt várja tőled is cserébe. Nála az adok-kapok egyensúlyának óriási szerepe van. Annak ellenére, hogy sokan otthonülő típusnak gondolják, nagyon is kedveli a baráti társaságokat, és szívesen ruccan ki otthonról. Ha meg végképp nincs kedve kimozdulni, a barátokat invitálja magához. Ugyanakkor igazán közeli barátja csak nagyon kevés akad, a Bika a mennyiségnél ugyanis jóval többre értékeli a minőséget.

A Bika és a szerelem

Mondhatni a Bika az ideális szerelmi partner. Gondoskodó, megbízható, odaadó és nagyon hűséges társ, a hálószobában érzéki és rendkívül figyelmes. Ha úgy dönt, hogy elkötelezi magát, az elhatározása végleges. Nem ugrik fejest a párkapcsolatokba, de ha megteszi, mindenkor komolyak a szándékai. A Bika minden tőle telhetőt megad a párjának, egyszerre lesz a legjobb barát  és a legnagyszerűbb szerető is. Ahogyan a barátságban, a szerelemben is pontosan ugyanezt várja el tőled, amit adni képes: hűséget, támogatást, szerelmet, megbízhatóságot. A horoszkóp szerint valódi lelki társra a Bakban, a Halakban, a Szűzben és a Rákban találhat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top