Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: Így illenek össze a csillagjegyek a Skorpióval

A Skorpió végletes típus, ő vagy nagyon szeret, vagy teljes meggyőződéssel gyűlöl. A párkapcsolatban sem találja mindenkivel az összhangot, a boldogságot. Néhány csillagjeggyel nagyon jól összeillik, másokkal már hadilábon áll ez a nem igazán könnyű természetű, mégis nagyon szerethető csillagjegy. Vajon te milyen szerelemre számíthatsz a Skorpióval? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió a Kossal

bika kos párkapcsolat szerelem horoszkópKét meglehetősen határozott és makacs csillagjegy találkozása, amiből kisülhetnek igazán jó dolgok is, ha mindketten akarják! A Kos rendkívül határozott, ha felkelti az érdeklődését a titokzatos Skorpió, addig nem nyugszik, míg fel nem fedezi, mit takar a vonzó külső. A Skorpiónak imponál a Kos talpraesettsége, ha ugyanazokért a célokért küzdenek, együtt akár hegyeket mozgathatnak meg.

A Skorpió a Bikával 

bika bika párkapcsolat szerelem horoszkópCsodásan kiegészíthetik egymást, a Skorpió szenvedélyessége pontosan azt nyújtja az élvezetekre és a kényeztetésre vágyó Bikának, amiről mindig is álmodott. A hálószobában és azon kívül is remekül megérthetik egymást, igaz, a Skorpiót olykor zavarhatja párja lassúsága, ráérős tempója. A Bika birtoklási vágya és a Skorpió féltékenysége okozhat némi összezördülést közöttük.

A Skorpió az Ikrekkel

bika ikrek párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek szinte képtelen egy helyben ülni, folyton pörög és mehetnéke van. Ez kezdetben izgalmas lehet a Skorpió számára, hiszen ő is imád új dolgokat megismerni és felfedezni, és szívesen köt új kapcsolatokat is. Idővel azonban a Skorpió vágyik arra, hogy kapcsolatukat elmélyítsék és a szálakat szorosabbra fűzzék, amit az Ikrek sokszor még akkor sem fogad kitörő lelkesedéssel, ha úgy érzi, hogy párja személyében rátalált az igazira. 

A Skorpió a Rákkal

bika rák párkapcsolat szerelem horoszkópA mély érzésű, csupa szív Rák a lelkét is odaadná a Skorpióért, aki szívesen is fogadná ezt a különleges „ajándékot”. A baj csak az, hogy a Skorpió hajlamos ajtóstul rontani a házba, pedig a Rákot óvatosan, apró lépésekkel lehet leginkább megközelíteni. Ha valaki túlzottan lerohanja, inkább visszavonulót fúj, és bezárkózik. Ezt a Skorpió nem mindig érti meg, de ha egyszer ráérez párja ritmusára, igazán szép és romantikus szerelem szövődhet közöttük! 

Skorpio szerelemi szerelmi horoszkop

A Skorpió nagyon tud szeretni (Thinkstockphoto)

A Skorpió az Oroszlánnal

bika oroszlán párkapcsolat szerelem horoszkóp

Az Oroszlán valószínűleg a legnagyobb tömegben is észreveszi a Skorpió különlegességét, és magával ragadja a vágy, hogy felfedezze ezt a csillagjegyet. A Skorpiót sem hagyja hidegen az elegáns és nagyvonalú Oroszlán, kettőjük találkozása igazán jól sikerülhet. Az Oroszlán örömmel hordozza a tenyerén a Skorpiót, aki különlegesen mély érzésekkel és emlékezetes ágyjelenetekkel köszöni meg mindezt.

A Skorpió a Szűzzel

bika szűz párkapcsolat szerelem horoszkópBár nem mindig tökéletes közöttük az összhang, az igazság az, hogy minden Skorpiónak jót tenne egy Szűz. A rendszerető, precíz és aprólékos csillagjegy segíthet a Skorpiónak, hogy kevésbé végletesen szemlélje a világot, és egy kicsit megfontoltabbá váljon. A Szűz is kaphat néhány hasznos leckét a Skorpiótól, például odaadásból, szenvedélyességből és kalandvágyból. Ha nem riadnak vissza az összecsiszolódástól, nyerő páros lehet az övék!

A Skorpió a Mérleggel

bika mérleg párkapcsolat szerelem horoszkópA harmóniát sugárzó Mérleg és a rendkívül érzelmes Skorpió viharoktól mentes kapcsolatot alakíthat ki. A Mérleg szépsége és szépérzéke azonnal megragadja a Skorpiót, a Mérlegnek pedig tetszik kiszemeltje titokzatos kisugárzása. Szerencsések, mert sokszor a hétköznapi tevékenységekben is közösen lelik örömüket: szeretnek utazni, művészeti alkotásokat csodálni, de a páros jóga és meditáció is a kedvencük lehet. 

A Skorpió egy másik Skorpióval

bika skorpió párkapcsolat szerelem horoszkópA Skorpió az első hetekben úgy érezheti, a másik Skorpióval megütötte a főnyereményt, azonban ez nem mindig állja meg a helyét. Ők ugyanis tükröt tartanak egymás elé, s bár lehet, hogy könnyen szót értenek a párjukkal, nehéz természetük és féltékenységük sok összezördülést eredményezhet. Ami biztos, hogy a szexualitás terén kivételesen jó az összhang közöttük, ez azonban önmagában kevés a tartós boldogsághoz. Még akkor is, ha a Skorpiónak kiemelkedően fontos a testiség.

skorpió horoszkóp párkapcsolat szerelem csillagjegyek

Így illik össze, vagy éppenséggel nem, a Skorpió a többi csillagjeggyel (Thinkstockphotos)

A Skorpió a Nyilassal

bika nyilas párkapcsolat szerelem horoszkópAz öntörvényű és eltökélt Nyilas képes lépést tartani a Skorpióval, csak párja túlzott birtoklási vágya kergetheti időnként az őrületbe. Optimizmusával és jó humorával azonban nagy eséllyel „megszelídítheti” a Skorpiót, aki egyébként csodálattal tekint intelligens és nyitott gondolkodású szerelmére. Ha a Skorpió uralkodik magán, és enged némi mozgásteret a Nyilasnak, jól működő kapcsolatot építhetnek fel!  

A Skorpió a Bakkal

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópBak határozottságával és érzelemmentességével feladhatja a leckét a Skorpiónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy – erőfeszítések árán – nem találhatják meg a boldogságot egymás oldalán. A Bak kitartása sok nehézségen átsegítheti őket, amihez hozzájön a Skorpió szenvedélyessége és birtoklási vágya. A lényeg, hogy megértsék, hogyan működik a másik, és tudatosan törekedjenek arra, hogy még csírájában elfojtsák a vitákat, veszekedéseket.   

A Skorpió a Vízöntővel

bika vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópA kreatív és különcségre törekvő Vízöntő mellett sosem unalmas az élet, ami kifejezetten jó hír a Skorpió számára. A tétlenkedést ő sem szereti, így igazán mozgalmas kapcsolatra számíthatnak. Egészen addig, amíg a Vízöntő fejéből nem pattannak ki olyan hajmeresztő ötletek, amikkel a Skorpió nem tud mit kezdeni… A Skorpió féltékenysége és birtoklási vágya fullasztó lehet a Vízöntő számára, így a románcuk inkább emlékezetes, mintsem tartós. 

A Skorpió a Halakkal

bika halak párkapcsolat szerelem horoszkópIgazán remek párost alkothat a Skorpió és Halak, egészen biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány közöttük. Igaz, a Halaknak kicsit több idő kell a kibontakozásra, a Skorpió azonban már az első pillanattól megsejti, hogy érdemes várnia. Nagyon jól kiegészítik egymást, tartós és építő kapcsolatra számíthatnak. A Skorpió a testi örömök szakértője, míg a Halak az érzelmek felelőse ebben a párkapcsolatban.

(Via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top