Horoszkóp

Ez az, ami segíti a csillagjegyek alvását a horoszkóp szerint

Nagyon sokan szenvednek az álmatlanságtól. Éjjel felébrednek, aztán képtelenek visszaaludni, reggel pedig rémesen elgyötörten ébrednek. Ha te is szenvedsz a kialvatlanságtól, vagy csak egyszerűen szeretnél mélyebben, pihentetőbben aludni, érdemes megfogadnod a horoszkóp javaslatát. Ez az, ami segíti a csillagjegyek alvását. Kipróbálod?

A Kos

A Kos nagyon aktív csillagjegy. Számodra üdvözítő megoldás a mozgás az álmatlanság ellen. Ehhez mindössze napi 15 perc is elegendő. Negyed órás séta, lassú kocogás a friss levegőn, és úgy alszol éjjel, mint a bunda. Persze, ne közvetlenül lefekvés elé időzítsd, mert akkor csak még éberebb leszel. Vacsora előtt, késő délután az ideális időpont.

A Bika

A Bika imádja a kényeztetést. Így ha nem tudsz aludni, vesd be az aromaterápiát. Néhány csepp levendulaolaj az aromalámpába, és olyan mélyen alszol, mint a babák. Fokozhatod az élvezeted, ha a fürdővízbe cseppented az olajat, és kényelmesen elnyúlsz a habokban.

Az Ikrek

Az Ikrek képtelen álomra hajtani a fejét, amíg nem ellenőrizte az e-maileket. Szóval, olvasd és válaszold meg a leveleket, rendezd el a legfontosabb hívásokat, de aztán kapcsold ki a mobilt és a számítógépet is. Nyúlj el a tévé előtt, vagy olvashatsz is, és gyorsabban jön álom a szemedre, mint gondolnád. A lényeg, hogy ne a telefonon pötyögj az ágyban.

A Rák

Rák imádja a vizet. Egy feszült nap után talán semmi sem nyugtat meg jobban, mint egy illatos forró fürdő. Nemcsak az elméd, a tested vágyik a nyugalomra, a lelked is legalább ennyire. Fürdőzés közbeni lágy dallamok, a gyertyafény segít az ellazulásban, nem mellesleg csodásan szép álmokat hoz éjszakára.

álmatlanság alvás horoszkóp csillagjegyek

Ez a legjobb megoldás álmatlanság ellen a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

Az Oroszlán is nagyon aktív csillagjegy. Te is pörögsz egész nap, nem könnyen állsz le estére sem. Számodra ideális megoldást a gyógyteák kínálnak álmatlanság ellen. Egy finom kamillatea mézzel, néhány csepp citromlével és a nyugodt alvás garantált.

A Szűz

A Szűz képes egész nap agyalni. Neked pontosan ezért az agyadat kellene kikapcsolnod ahhoz, hogy nyugodtan, pihentetően aludhass. Sokat segít egy unalmas film, amelyen biztosan gyorsan bealszol, de a birkák számolgatása is álmot hoz a szemedre.

A Mérleg

A Mérleg nagyon szereti a zenét. A testedet, az elmédet a zene kapcsolja ki a leghatékonyabban. Persze, a pörgős számok csak még inkább felpörgetnek, álmatlanság ellen hasznosabb lehet a klasszikus zene. A lágy és megnyugtató dallamok meghozzák a legcsodásabb álmokat.

A Skorpió

A Skorpió is nagyon szereti a kényelmet. Ezért számodra mindennél fontosabb a finom tapintású, tiszta ágynemű, a kényelmes ágybetét. Engedd meg magadnak ezt a luxust, a pihentető és mély alvásod múlhat rajta.

alvás csillagjegy horoszkóp álmatlanság

Egyszerű megoldások segítik a csillagjegyek alvását (Thinkstockphotos)

A Nyilas

A Nyilas jön-megy egész nap, ő is képtelen megmaradni hosszabb ideig egy helyben. Hogy igazán képes légy kikapcsolódni, lefekvés előtt soha nem hagyd ki a forró zuhanyt. A puha meleg fürdőköntös, egy pohár illatos és zamatos bor is segít levezetni a napi feszültséget. Lazíts esténként, és gyorsan álom jön a szemedre.

A Bak

A Bak nagyon szorgalmas csillagjegy. Mégis fogadd el, még te sem tudsz mindent egyetlen napba sűríteni. Amikor véget ér a munkaidő, felejts el mindent, hidd el, megvárnak a feladatok. Hogy megnyugtasd magad, írhatsz részletes listát a másnapi teendőkről, de aztán engedd meg magadnak a pihenést. A lazítás neked is édes álmokat ígér.

A Vízöntő

A Vízöntő is a gondolkodó típusok közé tartozik. Már pedig, amikor folyamatosan kattog az elméd, nem fogsz jól aludni. A friss levegőn töltött idő, a séta segít elengedni a feszültséget, de számodra a meditáció, a relaxáció is üdvözítő megoldás álmatlanság ellen.

A Halak

A Halak álmodozó típus. Pontosan ezt a képességedet érdemes bevetned, amikor nem jön álom a szemedre. Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, végy néhány mély levegőt, és képzeld el, hogy a tengerparton sétálsz a puha és lágy homokban. A nap lágyan süti a válladat, a tengervíz finoman érinti a bőrödet, még a víz morajlását is hallod. Olyan gyorsan merülsz álomba, hogy magad sem hiszed, már cseng az ébresztő óra…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top