Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a megcsalást sosem bocsátja meg

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátják meg a félrelépést. A megcsalás belőlük a lehető legrosszabb oldalukat hozza ki. A fájdalmat, ha látszólag túl is lépnek rajta, sosem felejtik el, és tesznek róla, hogy párjuk se vétsen ellenük többé. Nem biztos, hogy szakítanak, de az biztos, hogy megrendül a bizalmuk. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos nehezen bocsát meg

kos csillagjegy megcsalás megbocsátás horoszkópA Kosnak óriási erőfeszítésébe kerül, hogy legyőzze a büszkeségét, ha egyáltalán képes erre. Amikor kiderül, hogy párja megcsalta, szinte azonnal bosszút forral magában. És pontosan a büszkesége miatt teszi ezt, hiszen vele ilyen nem fordulhat elő. Még csak fel sem emeli a hangját, magában tervez, gondolkodik. Aztán a legváratlanabb pillanatban bombaként robban óriási káoszt teremtve maga körül.

Az Oroszlán büszkébb annál, hogy megbocsátson

oroszlán csillagjegy megcsalás megbocsátás horoszkópAz Oroszlán rendkívül büszke csillagjegy, ezért ha félrelépésen éri a párját, fogja a holmiját, összecsomagol, és szó nélkül otthagyja hűtlen szerelmét. Csak ezután kezdődik a dráma, és a kegyetlen visszaszúrás. Ugyanakkor sosem teszi mindezt nyilvánosan, mert nem szeretné, ha mások tudnák, mi történt vele, vagy a kapcsolata éppen romokban hever. Szóval mindent csak úgy tesz, hogy mások ne lássák, és ne hallják, de ahhoz már elég hangos, hogy párja értsen a fájdalmából.

A Skorpió sosem felejt

skorpió csillagjegy megcsalás megbocsátás horoszkópA Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy. Nagyon bizalmatlan típus, folyton gyanakszik, a megérzései egészen elsőrangúak, valójában lehetetlen előle bármit is elrejteni. Szóval, ha párja megcsalta őt, jobban teszi, ha azonnal köddé válik, mert a Skorpió mindenkinél kegyetlenebb. Könnyedén kiszimatolja a félrelépést, a neki okozott fájdalmat pedig biztosan megtorolja. Valósággal megmérgezi a társa életét, és soha nem bocsátja meg a félrelépést.

A Bak nem ad másik lehetőséget

bak csillagjegy megcsalás megbocsátás horoszkópA Bak rendkívül fegyelmezett típus, az élete minden területét figyeli, az ellenőrzése alatt tartja. És amikor úgy érzi, valami nem stimmel a korábbiakhoz képest, előbb-utóbb biztosan elveszíti a fejét. Eleinte talán még fegyelmezi magát, de egy idő után belőle is kibújik a kisördög. Az árulás, a megcsalás nála megbocsáthatatlan bűnnek számít, olyan tett, amelyet követően végleg eltűnik, és nem ad újabb lehetőséget.

csillagjegy megcsalás megbocsátás horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem bocsátják meg a hűtlenséget (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top