nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Hűvös, intelligens, találékony – ő a legösszetettebb csillagjegy

Hűvös, intelligens, találékony – ő a legösszetettebb csillagjegy

Nehezen megfejhető, hűvös és inkább visszafogott, ugyanakkor bámulatosan kreatív és intelligens ez a csillagjegy. Vajon benned is megvannak ezek a tulajdonságok? Magadra ismertél? A horoszkópból kiderülnek a részletek, sőt további érdekességekről is olvashatsz.
NLCafé
f Ajánlom

Egyik oldalról félénk és talán még szégyenlős is lehet, másrészről ugyanakkor ellenállhatatlan és energikus. Ő a legösszetettebb, talán a legbonyolultabb csillagjegy. Tény és való, a Vízöntőt nem könnyű kiismerni, sőt ő az, aki hosszú évek múltán is képes új oldalát megvillantani.

A Vízöntőt nem könnyű kiismerni

vízöntő csillagjegy horoszkópAkadnak közöttük visszafogottabb, nyugodtabb típusok, míg mások fáradhatatlanok és meglehetősen különcek. Bármelyik oldalát is mutatja, kétségtelenül a Vízöntő az egyik legnagyszerűbb gondolkodó, nem mellesleg rendkívül emberbarát és segítőkész típus. Kifejezetten magas intelligenciával rendelkezik, szenvedélyesen szabadelvű és független, bámulatos az intuíciója, viszont egyúttal logikusan is gondolkodik.

Nem mondhatni róla, hogy elfogult típus lenne, képes a dolgokat több oldalról is szemlélni, és kétségtelenül első rangú a problémamegoldó képessége. Annak ellenére, hogy alapvetően barátságos és társaságkedvelő típus, a Vízöntőnek nagy az igénye az önállóságra, az egyedüllétre is. Kifejezetten érzékeny a környezete rezgéseire, ezért szükségét érzi, hogy időnként rendezze a saját energiáit, önmagára találhasson, azt tehesse, amihez éppen kedve szottyan.

vízöntő csillagjegy különleges horoszkóp

A Vízöntőt nem könnyű kiismerni, de ettől olyan izgalmas (Thinkstockphotos)

A Vízöntő fantáziája bámulatos

Nagyon erős a képzelőereje, a fantáziája, nem véletlen, hogy a Vízöntő jegyében születik nagyon sok feltaláló. Kitartóan kutatja az újdonságokat, él-hal mindenért, ami más, ami szokatlan, ami korábban még nem létezett. Szerinte a világ a lehetőségek végtelen tárháza, melyből a lehető legtöbbet szeretné meríteni. Folyton gondolkodik, agyal, elmélkedik, új ötleteken töri a fejét.

Uralkodó bolygójának, az Uránusznak köszönheti gyors gondolkodását, az újdonságok iránti vágyát, de a türelmetlenséget, a lobbanékonyságot is. Látnoki képessége bámulatos, még ha nem tud is róla. Ő valóban képes a jövőbe látni, telepatikus képessége egyszerűen lenyűgöző. Pontosan tudja és látja magát 5-10 év múlva, előre tudja, mit szeretne elérni, hol akar majd a jövőben tartani. Kiváló csapatjátékos, a folyamatos előrehaladás és fejlődés híve. A Vízöntő olyan, mintha ő lenne a jövő hírnöke.

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon