Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp szeptember 17–23.: Van, ami a pénznél is többet ér

A pénzben egyszerűen nem mérhető értékek kerülnek előtérbe az életedben ezen a héten. Most sokkal fontosabb mindaz, amit megszámolni sem tudsz, és pénzzel sem fizethetsz meg. Sokkal fontosabb, hogy milyen tehetséged, milyen emberi kapcsolataid és milyen segítőkészséged van, mert ezek a belső értékek tesznek valóban gazdaggá. A horoszkópból kiderülhet, mi az, ami többet ér a pénznél.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Rossz döntést hoztál évekkel ezelőtt, ezért éppen itt az ideje, hogy megbocsásd magadnak ezt a döntést. Ha belegondolsz, láthatod, mennyi jó dolog történt veled a döntésed hatására. A rosszban mindig van valami jó, és mára már több lett a jó a döntésed hatásaiban.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Általában úgy érzed, mindent forintosítanod kell, és mindent a pénzen keresztül lehet csak lemérni. De ezen a héten sokkal fontosabbá válik számodra a gyakorlati hasznosság. Annak tulajdonítasz most igazán nagy értéket, aminek látod az értelmes hasznát. Jól teszed.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem csak a gondolataiddal és nem is csupán a cselekedeteiddel tudsz bőséget teremteni. A szavaiddal, a beszélgetésekkel is megnyithatod magad előtt a bőség kapuját. Most beszélgess őszintén minél több emberrel. Legyél barátságos és nyitott mindenkivel, aztán figyeld, hogyan nyílnak meg előtted a bőség felé vezető ajtók.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Furán hangzik, de lehetőséget kapsz, hogy valakit megrövidíts a héten. Talán a pénztárosok adnak vissza többet a boltban, mint amennyi járna. Akkor cselekszel a legjobban, ha becsületes vagy, és visszaadod, ami nem jár neked, hiszen az élet hamarosan megismétli ugyanezeket a helyzeteket – csak felcserélt szerepekkel…

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Gyerekkorodban talán nem tanultál meg jól bánni a pénzzel, viszont megtanultál jól bánni az értékeiddel. Megtanultál jól bánni a tehetségeiddel. Talán már nem is emlékszel már, mi mindent csináltál gyerekként. Itt az ideje, hogy felfedezd magadban az egykori tehetségeidet!

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Pontosan tudni véled, mi lenne a logikus pénzügyi lépés a számodra, de úgy érzed, valaki akadályoz ebben a lépésben. Vedd észre, ha bárki más meg tud akadályozni a cselekvésedben, akkor az nem lehet a logikus, és nem is a legjobb lépés a számodra. Engedd el, ami akadályoz, és tedd azt, ami könnyen megy.

heti pénzhoroszkóp 2018. szeptember 17-23.

A pénznél értékesebb dolgokra lelhetsz magadban (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Talán most kell rájönnöd arra, hogy nem csináltál mindent jól az elmúlt hónapokban. Most értheted meg, néhány döntésednek milyen hatásai vannak az életedre és a pénzügyeidre. Most ne az elveszett forintokat akard pótolni, inkább az elveszett, elvesztegetett percekre figyelj.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Képzeld el, hogy az életedben egyáltalán nem játszik a szerepet a pénz. Mit csinálnál ebben a helyzetben? Mit tennél, ha bármit megtehetnél? Ha jobban belegondolsz, valójában nem is a pénz tart távol az álmaid megvalósításától. Talán a gondolkozásmódod áll közted és az álmaid között…

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Helyezd a figyelmedet arra, amit csinálsz. Helyezd a figyelmedet arra, ami most van az életedben. Azzal, ha a figyelmedet a múltban hagyod, megakadályozod, hogy valóban észrevedd a jelen lehetőségeidet. A jövőtől való félelem pedig kifejezetten rossz döntésekre sarkall. Szóval, élj a mában.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Érdemes lenne arra helyezni a figyelmedet, milyen sok modern és kényelmes használati tárgy van a birtokodban. Ezen a héten élvezd ki a modern technika előnyeit, és nyugodtan válaszd a kényelmes modern megoldásokat. Ha most tartós eszközt vásárolsz, válaszd a legújabbat.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szívesen adsz leckét másoknak a pénzügyekből, és szívesen mutatod meg másoknak, hogyan lehet megoldani a pénzügyi problémáikat. Azt tanítod a legjobban, amit te is megoldottál már. Most nyíltan kellene beszélned a kudarcaidról és a sikereidről is. Ez a legnagyobb tanítás – neked is.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Olyan lehetőséged nyílik ezen a héten, amelyről talán nem is álmodtál. Ez a lehetőség felvillanyoz, lendülettel tölt el, és segít, hogy megérkezhess abba a bőségbe, amelyről álmodsz. Ne felejtsd el, a pénz ahhoz áramlik, aki valóban szereti. Szóval, gondolkodj el, mennyire is szereted a pénzt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top