Horoszkóp

Kínai horoszkóp: ez a 4 jegy a legjobb feleség-alapanyag

NLCafé | 2018. Szeptember 12.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Minden sikeres férfi mögött egy sikeres, elkötelezett, megbízható, erős (és még sorolhatnánk) nő áll. A kínai horoszkóp szerint ez a négy jegy érzi magát a legjobban a feleség szerepében, amivel boldogságot hoz a házasságába. Vajon te is köztük vagy? Következnek az izgalmas részletek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

Ők a legnagyszerűbb feleségek a kínai horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Ők a legcsodásabb feleségek a kínai horoszkóp szerint

A Disznó

A Disznó évében született nők nyitottak, érzékenyek és megbocsátóak. Nagyon talpraesetten kezelik és oldják meg a családi problémákat, sőt, a pénzügyekben is remekelnek. Ha otthonmaradó anyaként élik az életüket, akkor is partnerük társai tudnak lenni a munkában azzal, hogy maximálisan támogatják őt.

A Majom

A Majom évében született nők okosak, gyorsan vág az eszük, és praktikusan gondolkoznak. Szeretik a rendet, ezért a háztartást is örömmel vezetik. Kiváló tanácsadók, bármit meg lehet velük beszélni. A jelenlétük kifejezetten kellemes, ezért biztos, hogy boldog családi légkört tudnak otthon teremteni.

A Bivaly

A Bivaly jegy szülöttei mentálisan és fizikálisan is nagyon erős nők. Ők nem szeretnek fecsegni, és panaszkodni is ritkán hallani őket. Toleránsak és támogatók, biztos, hogy jó szerencsét és stabilitást visznek a házasságba. Nem mellesleg támogatják, segítik a párjukat.

A Ló

A Ló jegy szülöttei élénk, vidám és barátságos személyiségek. Nem valószínű, hogy teljes munkaidőben a feleségszerepet választják, hiszen a saját karrierjükben is szeretnének kiteljesedni. Ettől függetlenül nagyszerűen helyt állnak otthon is, és minden családi problémát gördülékenyen és határozottan oldanak meg.

yourtango