Horoszkóp

Ezzel a 3 csillagjeggyel élheted meg az igaz szerelmet

NLCafé | 2018. Szeptember 11.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Mindenki az igaz szerelemre vágyik. Ezekkel a csillagjegyekkel jó eséllyel találsz rá valódi, mély érzéseken alapuló párkapcsolatra. Melyik három másik csillagjeggyel élheted meg a valódi szerelmet? A horoszkópból választ kaphatsz a kérdésre. Persze ha mostani párod nem tartozik közéjük, még nem jelenti azt, hogy azonnal szakítanotok kéne.

A Kos

Kos jegyűként a Nyilassal, az Oroszlánnal és az Ikrekkel mindenképpen érdemes randevúznod. Energikus és szenvedélyes típusodhoz ők illenek a legjobban, mellettük találhatsz rá a valódi boldogságra. Ők azok, aki hozzád hasonlóan gondolkodnak, éreznek és cselekszenek, az életritmusodat is fel tudják venni, ráadásul nagyon inspiráló csillagjegyek.

A Bika

Bika jegyűként tökéletes összhangra és szerelemre találsz a Bakkal, a Szűzzel és a Halakkal. Hozzád hasonlóan ők is kiszámíthatóak, szeretik a nyugalmat, a biztonságot, nem mellesleg nagyon érzékiek. Jól megtervezett napirend szerint élik az életüket, megbízható, hűséges társra vágynak, akárcsak te.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a Mérleggel, a Vízöntővel és a Kossal találhatsz az igaz szerelemre. Az energiád határtalan, nagyon kíváncsi és vidám típus vagy. Időnként hajlamos lehetsz a szétszórtságra, hiszen nagyon sok mindenre figyelsz egyszerre. Olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan társaságkedvelő és energikus, és aki épp oly érdeklődő, mint te. Ebben a három csillagjegyben igaz barátra és szerelemre lelhetsz.

A Rák

Rák jegyűként a Bakkal, a Szűzzel és a Bikával érdemes a leginkább randevúznod. Nagyon érzékeny és finom a lelked, szívesen gondoskodsz a szeretteidről, a szíved nagyon meleg. Szeretteid kedvéért még a saját igényeidről is lemondanál. Ezekben a csillagjegyekben hozzád hasonlóan figyelmes, gyengéd és szeretetteljes társra találsz. Épp olyanra, akire vágysz.

Ezekkel a csillagjegyekkel igaz szerelemre találhatsz (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként valódi és szeretetteljes társra találhatsz a Mérlegben, a Halakban és a Kosban. Erős és domináns személyiségedhez olyan társ illik, aki felveszi veled a versenyt, vagy teljes szívével csodál és támogat téged, nem mellesleg kellően alkalmazkodó típus. A Kossal erősen inspiráljátok egymást, míg a Mérleg és a Halak valódi hátországot biztosít neked.

A Szűz

Szűz jegyűként mindenképpen érdemes randiznod a Rákkal, a Bikával és a Bakkal. Ők azok, akik szavak nélkül is tudják, mire vágysz a leginkább, és nagyon szívesen teljesítik a kérésedet. Kiegészítenek, támogatnak téged mind az érzéseidben, mind a munkádban. Biztos és stabil támaszt kaphatsz tőlük, amire mindennél jobban vágysz.

A Mérleg

Mérleg jegyűként a Vízöntővel, az Ikrekkel és az Oroszlánnal élheted meg a valódi és igaz szerelmet. Nagyon szereted a társaságot, szívesen jársz partikra, társasági eseményekre, azt szereted, amikor zajlik körülötted az élet. Ezeket a csillagjegyeket nemcsak sármos és bájos külsőddel vonzod, de életstílusod, a vidámságod is megragadja őket. Mellettük sosem fogsz unatkozni.

A Skorpió

Skorpió jegyűként az igaz szerelmet a Rákkal, a Halakkal és egy másik Skorpió oldalán találhatod meg. Folyamatos ösztönzésre, biztatásra és izgalmakra vágysz, hiszen könnyen elunod magad. Szereted a titokzatosságot, nagyon mélyek és tartósak az érzéseid, nagyon sokat adsz, és persze sokat is szeretnél kapni. Ezektől a csillagjegyektől mindent megkapsz, amire csak vágyakozol.

Ezekkel a csillagjegyekkel mindenképpen érdemes randizni (Thinkstockphotos)

A Nyilas

Nyilas jegyűként valódi boldogságra találsz az Ikrekkel, a Kossal és persze egy másik Nyilassal. Ők azok a csillagjegyek, akik értékelik a szabadságodat, akik hozzád hasonlóan önállóak, szórakoztatóak, és nagyon szeretnek utazni. Izgatóak, inspirálóak, függetlenek, kalandvágyóak, és épp úgy szeretik az életet, mint te. Mellettük kétségtelenül megtapasztalhatod az igaz szerelmet.

A Bak

Bak jegyűként a Bika, a Szűz és a Rák mellett találhatod meg a valódi szerelmet és a nyugalmat, amire oly annyira vágsz. Olyan társ után vágyakozol, aki alkalmazkodik jól szervezett életedhez, aki hozzád hasonlóan szorgalmas és kiegyensúlyozott, aki megbízható és hűséges társad lehet, aki családszerető, és a hagyományokat is követi. Ezek a csillagjegyek ezeket az értékeket képviselik.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon szabad a lelked. Nem szereted a kötöttségeket, az elvárásokat, olyan társat keresel, aki hozzád hasonlóan önálló és független. Az Ikrek, a Mérleg és a Kos pontosan ilyenek. Mellettük pezsgő és mozgalmas életre számíthatsz, hozzád hasonlóan ők is társaságkedvelők, inspirálóak, vidámak, nyitottak, nem mellesleg szellemi társként is kiegészítenek téged.

A Halak

Halak jegyűként mindenképpen érdemes randiznod a Szűzzel, a Skorpióval és a Rákkal. Érzelmes és érzékeny lelked gondoskodó és figyelmes társra vágyik, aki megért és támogat téged, aki erősít és kiegyensúlyoz, nem mellesleg nagyon mélyen szeret. Hűséges, odaadó, megbízható, és mindig tudja, hogyan segíthet a problémákat megoldani. Ezekkel a csillagjegyekkel megélheted a valódi szerelmet.

(via relrules)