nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy nyomtalanul felszívódik akkor is, ha minden jól megy köztetek

Ez a 4 csillagjegy nyomtalanul felszívódik akkor is, ha minden jól megy köztetek

Egyre többen engedik meg maguknak, hogy se szó, se beszéd eltűnjenek mások életéből, azaz ghostingoljanak. Nemcsak helyzet, hanem személyiség függvénye is, ki és mennyire képes ezt megtenni a másikkal. Vannak kifejezetten szellemé válni hajlamos csillagjegyek. Vajon köztük vagy? A horoszkópból kiderül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Rák

A Rákkal nem könnyű harmonikus kapcsolatban élni, mert meglehetősen temperamentumos típus, és mindig az aktuális hangulatának kiszolgáltatva cselekszik. Ha egyszer csak úgy minden átmenet nélkül tűnik el az életedből, ne hibáztasd magad, szinte biztosan benne keresendő az ok, ő az, aki éppen nem tudja, mit szeretne.

A Skorpió

A Skorpióba meglehetősen kevés együttérzés szorult: hajlamos nagyon hideg fejjel dönteni, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy mit érez a párja, és nem is törődik vele. Mivel szeret titokzatosnak tűnni, valójában még örömét is leli, amikor nyomtalanul eltűnhet. Ne bánkódj miatta, talán így megúsztál egy csomó bosszankodást és fájdalmat.

via GIPHY

 

A Vízöntő

A Vízöntőt gyakran éri a vád, hogy jégből van a szíve, valójában mégsem emiatt szívódik fel: az eltűnése mögött inkább valami nagy sérelem állhat, amit ahelyett, hogy kibeszélt volna, inkább magába fojtott. Egyszerűen úgy érzi, egyszerűbb lelépnie, mint megbeszélni a dolgot.

A Halak

A Halakkal járni valódi hullámvasút: egyik pillanatban odáig van érted, a másikban teljesen elhidegül. Amikor váratlanul eltűnik, az azért lehet, mert valami más, nagyobb horderejűnek tűnő esemény történt az életében, amit spirituális jelnek vesz, hogy szakítson veled. Ettől persze még simán előfordulhat nála, hogy újra felbukkan.

szellem köd párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek szellemmé válni (Thinkstockphotos)

Elite Daily

Megosztás Facebookon