Horoszkóp

Így hozhatod ki a sodrukból a leggyorsabban a csillagjegyeket

Mindegy, alapvetően mennyire békés valaki, egy dolog biztos akad, amivel az őrületbe lehet kergetni. A horoszkóp alapján könnyen kideríthető, mivel lehet garantáltan és pillanatok alatt felhúzni az egyes csillagjegyeket. Nos, vajon téged mi bosszant a legjobban?

Kos

megbocsátás kos horoszkópHa félbeszakítod munka közben, a Kos pillantok alatt síkideggé válik. Fontos számára, hogy úgy érezze, folyamatosan és jól halad, ezért gyűlöli, amikor hátráltatják a feladatai közben.

Bika

megbocsátás bika horoszkópTalán már hallottad, a Bika a megszokás híve. Ezért nagyon nem szereti sem a hirtelen változtatásokat, sem a váratlan meglepetéseket. Amikor hirtelen változtatnia kell a napirendjén, szinte bizonyosan kijön a sodrából.

Ikrek

megbocsátás ikrek horoszkópAz Ikrek képtelen hosszú ideig egy helyben maradni, ezért őt azzal lehet biztosan kihozni a sodrából, amikor megvárakoztatják. Ilyenkor úgy érzi, csapdába került, az érzés pedig hamar dühbe csaphat át.

Rák

megbocsátás rák horoszkópHagyd figyelmen kívül a Rák kívánságait, és a legrosszabbra számíthatsz. Amikor úgy érzi, nem veszed elég komolyan a kettőtök közötti kapcsolatot, legyen az baráti vagy párkapcsolat, és nem viszonzod az ő erőfeszítéseit, teljesen ki fog borulni.

horoszkóp feszültség csillagjegyek

Ez az, amitől robban a bomba a csillagjegyeknél (Thinkstockphotos)

Oroszlán

megbocsátás oroszlán horoszkópAz Oroszlánt azzal lehet a legjobban felbosszantani, ha nem ismered el a munkáját, az erőfeszítéseit. Ő a dicsőségnek él, nem versenyez, ha nem kaphat érte medált. Ezért ha nem akarod felbőszíteni, mindig dicsérd meg! Hidd el, sokkal jobban jársz.

Szűz

megbocsátás szűz horoszkópA  Szűz szeret mindent maga intézni, ezért amikor úgy érzi, elvennéd a munkáját, azzal szinte bizonyosan felpaprikázod. Még ha segítő szándékkal is vennél le néhány terhet a válláról, kellemetlenül érzi magát miatta.

 

Mérleg

megbocsátás mérleg horoszkópA Mérleget nem könnyű kihozni a sodrából, mert alapvetően békés típus. Az igazságtalanságot azonban semmilyen mértékben nem tűri, akkor sem, ha személyesen neki szól, de akkor sem, ha csak az utcán szembesül vele.

Skorpió

megbocsátás skorpió horoszkópAmikor a Skorpió rájön, hogy hazudtak neki, semmi nem állíthatja meg a dühét. A hazugságnál nincs számára nagyobb bűn, és a haragja életed végéig elkísér.

Minden csillagjegynél van egy pont, ami kihozza őt a béketűrésből (Thinkstockphotos)

Nyilas

megbocsátás nyilas horoszkópA Nyilast a frász tudja kerülgetni attól, ha úgy érzi, valaki ráakaszkodott. Mivel ő maga nagyon független, önálló típus, ugyanezt várja másoktól is. Frusztrálja, amikor úgy érzi, felelősséggel tartozik valaki más iránt is.

Bak

megbocsátás bak horoszkópA Bak nagyon büszke, ezért nem bírja elviselni, amikor kigúnyolják. Még a jóindulatú, humoros kritikát is a szívére képes venni, ezért inkább hagyd ki a szarkasztikus vicceidet a jelenlétében. 

Vízöntő

megbocsátás vízöntő horoszkópA Vízöntő az a típus, aki nem tűr ellentmondást. Csak neki lehet igaza, ezért nem a legjobb döntés vele vitába bocsátkozni. Ha úgy tűnik, enged, a végén mégis eléri, hogy övé legyen az utolsó szó.

Halak

megbocsátás halak horoszkópA Halaknál senki nem tűri rosszabbul a kegyetlenkedést. A legkisebb rosszindulatot is a szívére tudja venni, és bár nagyon nyugodt, csendes típus, ilyenkor lávaként törhetnek fel belőle is az indulatok.

moonchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top