Horoszkóp

Vajon mit árulnak el rólad a pálcikaemberkék? Izgalmas részleteket

Biztosan te is rajzoltál már pálcikaemberkéket. Ha máskor nem is, kisgyermekkorodban. Ezek a furcsa figurák nagyon ismerősnek tűnnek majd. Persze nem valamilyen fura matematika rejtély megoldását kérjük tőled, most kifejezetten egyszerű feladatra invitálunk téged. Csak válassz egyet a pálcikafigurák közül, és máris megtudhatod, melyik tulajdonságod a személyiséged legerősebb része. Izgalmas?

Nézd meg a pálcikaemberkéket, és anélkül, hogy hosszasan gondolkodnál, válassz egyet. Hagyd, hogy az intuíciód vezessen. Most próbáld meg kikapcsolni egy picit a logikus elmét, és befelé figyelve válaszd ki az egyik figurát.

pálcika rajzok figurák személyiség teszt

Az első pálcikafigura: a főnök

Ha ezt az első figurát választottad, biztosan fontos számodra a hatalom, ugyanakkor rugalmas vagy, és könnyen átlátod a helyzeteket. Született vezetői képességekkel rendelkezel, nagyon jól szervezed az életedet. Szereted a társaságot, könnyen ismerkedsz, könnyedén eléred másoknál a céljaidat. Az alkalmazkodás sem okoz gondot a számodra, legyen szó bármilyen helyzetről is, de azért mindig megtartod az egészséges határokat közted és mások között.

A második pálcikaemberke: a segítő

Ha a második figurára esett a választásod, bizonyosan vállalod a felelősséget, sokat és keményen dolgozol, viszont hajlamos lehetsz a kritikára. A legtöbb vezető típus rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Hogy mégsem te vagy az első számú irányító a cégnél, annak oka, hogy nem szívesen hozol döntéseket. Képes vagy csak a feladatokra, a munkára koncentrálni, kiválóan teljesítesz, és önkritikát is gyakorolsz, ha szükséges. 

A harmadik pálcikaemberke: a bizonytalan

A harmadik pálcika figura belső bizonytalanságra utal. Talán nem igazán állítható rólad, hogy határozott, következetes vagy talpra esett típus lennél, viszont kétségtelenül nagyon színes a személyiséged. A munkád számodra inkább hobbi, mintsem kemény feladat és küzdelem. A rendetlenséget, a koszt, a káoszt nem viseled el magad körül, így előfordulhatnak konfliktusaid a nálad kevésbé igényes kollégákkal. Gyakran kételkedsz magadban, és a lelked is könnyen sérülhet.

A negyedik pálcikafigura: a tudós

Legerősebb jellemvonásaid a nyugalom, a logikus gondolkodás, de egy kicsit szórakozott típus is lehetsz, ha ezt a pálcikaemberkét választottad. Sokak szemében különcnek, picit furcsának, amolyan szórakozott professzornak tűnhetsz. Kétségtelenül különleges elmével rendelkezel, nagyon találékony lehetsz, de képes is vagy menedzselni az ötleteidet. Általában egyensúlyban vagy önmagaddal, és racionálisan is gondolkodsz.

Az ötödik pálcikaemberke: az intuitív

Személyiséged legjellemzőbb vonása kétségtelenül az érzékenység, az empátia és az önfegyelem, ha ezt a pálcikafigurát találtad a legérdekesebbnek. Érzékenységed okán hajlamos lehetsz mentálisan túlterhelni magad. Könnyedén kapcsolsz egyik feladatból a másikba. Nagyon önzetlen típus vagy, de a fantáziád is remekül működik. Ragaszkodsz a saját erkölcsi értékeidhez, talán egy picit túlzottan is fegyelmezetten és szigorúan élsz.

A hatodik pálcikafigura: a feltaláló

Gazdag képzelőerő, világos gondolkodás és találékonyság jellemez téged, amennyiben a hatodik pálcikaemberkét választottad. Erősen vonzanak a technikai újdonságok, de egyedi térlátással is rendelkezel, aminek köszönhetően a többi emberhez képest egészen más szemlélettel tekintesz a világra. Inkább zárkózottabb típus vagy, szívesen merülsz el a gondolataidban, az ötleteidben, és alkotsz különleges és új dolgokat. Kétségtelenül nagyon eredeti ötletekkel rendelkezel.

A hetedik pálcikaemberke: az érzelmes

Nagyfokú érzékenység, változékonyság, ugyanakkor önzetlenség jellemez, ha ezt a hetedik pálcikafigurát választottad. Elképesztően empatikus vagy mindenkivel a környezetedben, rendkívül érzelmes és érzékeny a lelked, így valójában minden nehézség, az életedben történő változás erősen megviselhet. Hajlamos lehetsz mindenki más gondját a sajátod elé helyezni, ezért még az is előfordulhat veled, hogy a saját céljaidat hátrébb sorolod.

A nyolcadik pálcikaemberke: az önálló

Az átlagoshoz képest zárkózottabb személyiségtípus lehetsz, ha ezt a pálcikaemberkét választottad, ugyanakkor erős az önbecsülésed és az önállóságod. Te pontosan az ellenkezője lehetsz az érzelmes típusnak, hiszen téged valójában hidegen hagynak a többiek. A szakmádban ugyanakkor nagyon magasan teljesítesz, véleményedre, a javaslataidra mindenkor hallgatnak a többiek. A saját problémáidról nem beszélsz másoknak, így sokszor egyedül maradsz a bajban. Kérj bátran segítséget, meg fogod kapni.

(via moon child) kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top