Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp szeptember 10.: Téged is szeretnek az égiek

NLCafé | 2018. Szeptember 10.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Téged is szeretnek az égiek, téged is segítenek, amikor kéred őket. Nevezheted őket angyaloknak, szellemi mestereknek, égi segítőknek, ott vannak veled, szeretnek és támogatnak téged. Ma különösen érdemes gondolni rájuk, kérdezni, kérni tőlük. A segítség előbb érkezik, mint sejtenéd.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Téged is szeretnek és támogatnak az égiek (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Magam alakíthatom a sorsomat. Az égiek támogatnak a sorsutamon. Szabad akaratommal dönthetek az életemről. Döntéseimben az égiek is támogatnak engem. Jól döntök, jó úton haladok.

A Bivaly

Jut elég időm mindenre. Időmilliomosnak érzem magam. Optimálisan gazdálkodom az időmmel. Sosem pocsékolom fölöslegesen az időmet. Az égiek segítenek beosztani az időmet.

A Tigris

Örömmel fogadom az új élményeket. Az új élmények, tapasztalatok boldoggá tesznek. Nyitott vagyok az újdonság felé. Szeretem és megérdemlem az újat. Az égiek segítenek új utakra lépni.

A Nyúl

Nyugodt és méltóságteljes vagyok. Kiegyensúlyozottnak, békésnek, nyugodtan érzem magam. Semmi és senki nem billent ki a nyugalmamból. Az égiek szeretnek. Az égiek is segítenek békére találni.

A Sárkány

Döntéseim előreviszik életem. Jól és hatékonyan döntök. Minden döntésemmel egyre közelebb kerülök a célomhoz. Az égiek támogatnak a döntéseimben. Mindenkor kérhetem a segítségüket.

A Kígyó

Segítséget kapok az élettől, segítséget kapok az égiektől. Szívesen fogadom az égiek segítségét. Segítek magamon, segítek az életemen. Tudom, bármikor kérhetek segítséget. Szívesen teszem.

A Ló

Szeretnek az égiek. Mindennap érzem az égiek szeretetét. Sosem vagyok egyedül, hiszen az angyalok mindenkor mellettem állnak, támogatnak. Hálás vagyok az égiek szeretetéért.

A Kecske

Minden feladatomat könnyedén veszem. Könnyedén átlátom és megoldom a feladatokat. Szívesen végzem el a feladatok. A feladatok örömmel töltenek el. Sosem unatkozom. Elégedett vagyok.

A Majom

A nehéz helyzeteket könnyen oldom meg. Bármilyen nehéz helyzetet képes vagy átlátni és megoldani. A nehéz helyzetekben kérem az égiek támogatását. Az égiek szeretnek, az égiek segítenek.

A Kakas

Mindig van új remény. Sosem veszítem el a reményemet. A remény érzése segít megvalósítani a céljaimat. Az égiekből mindenkor reményt meríthetek. Az égiek támogatnak és szeretnek. 

A Kutya

Engedem, hogy boldog legyen életem. Megengedem magamnak a boldogságot. Merek önfeledt és boldog lenni. A boldogság a lelkemből fakad. Megnyitom a lelkemet, a szívemet a boldogságnak.

A Disznó

Szeretteim számíthatnak az anyagi segítségemre. Szeretteim bármikor és bármiben számíthatnak rám. Szívesen segítem őket anyagilag, érzelmileg. Képes vagyok szeretteimet anyagilag támogatni.