Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp szeptember 10–16.: Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeket!

Ezen a héten el kellene engedned pénzzel, pénzügyekkel kapcsolatos félelmeidet. Úgy tűnik, nagyon is elhitted az előzetes számolásaidat, és az ijesztő számok hiányra, veszteségre figyelmeztetnek. Ha jobban belegondolsz, te is rájöhetsz, nem vettél figyelembe minden eshetőséget, és nem is kell akkora csoda ahhoz, hogy végül mindenre jusson pénzed.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Most sokkal anyagiasabb vagy, mint máskor. Mielőtt a fogadhoz kezdenéd verni a garast, jó, ha tudod, nem mindenen érdemes spórolni. Most költs bátran pénzt mindarra, ami később még több pénzt hozhat a konyhára.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Azt hiszed, csak kemény munkával lehet pénzt keresni? Ez tévedés. Pénzt keresni csak élvezetes munkával lehet. Ha megnézed, láthatod, mindenki, aki gazdag a közeledben, milyen nagyon élvezi a munkáját – akár sokat dolgozik, akár keveset…

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Itt az ideje új pénztárcát vásárolni magadnak. Vagy legalábbis gondolatban vezess be új pénzügyi szokásokat és alapelveket az életedben. Az elmúlt év megváltoztatta az anyagi helyzetedet, a bevételeidet és a kiadásaidat. Most te is változtasd meg a pénzügyi szokásaidat!

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Vigyázat, most semmi sem az, aminek látszik. Az a bombabiztos ötlet nem is olyan biztos. Az a butaság, amibe nem szabad pénzt rakni, nem is olyan nagy butaság. A legjobb az lenne, ha most nem hoznál döntést, hanem megvizsgálnád a lehetőségeket.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Máshogy gondolsz a bőségre, mint a legtöbben. Nem most azonnal akarsz meggazdagodni, hanem hajlandó vagy befektetni az idődet és az energiádat. Ezen a hétvégén talán még felesleges időből van neked több, így most ezt kellene befektetned.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokat gondolkozol azon, miből lehetne még pénzt csinálni. Talán már egészen vad megoldások is az eszedbe jutottak, épp csak a legkézenfekvőbb lehetőségeket nem veszed észre. Épp csak azt nem veszed észre, hogy csupán karnyújtásnyira van tőled a megoldás.

heti pénzhoroszkóp 2018. szeptember 10-16.

Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeket (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Végre visszatér a lelkesedésed egy munkával vagy egy vállalkozással kapcsolatban. Kövesd a lelkesedésedet, mert a belső lelkesedésed pontosan tudja, mire van a leginkább szükséged. A belső lelkesedésed a jó irányba vezet, neked csak követned kell.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Talán túl kevés az időd, hogy megvalósítsd a tervedet. Talán túl kicsi idő áll a rendelkezésedre, hogy összeszedd a pénzt erre a tervre. Néha a pénzhiány nem véletlenül jön szembe. Néha a pénz hiánya azt jelzi, nem érdeme erre a tervre költened.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ha elcsendesedsz, ha befelé figyelsz, megláthatod a megoldást arra a pénzügyi nehézségre, amely most számodra teljesen megoldhatatlannak és kezelhetetlennek tűnik. Nagyon valószínű, itt az ideje a befelé figyelésnek.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Arra költs, amire szeretnél. Úgy értem, valóban arra költs, amire élvezettel tudsz költeni. Valaki szerint meg kellene venned valamit, de könnyen lehet, ez tévedés. Csak azt vedd meg a hétvégén, amire valóban szívből és mélyen vágysz.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Épp azt tervezgeted, hogy sokat fogsz költeni egy utazásra vagy egy kirándulásra. Talán nem mindenki érti a környezetedben, minek erre költeni, te azonban pontosan tudod, az élményekbe és a világ megismerésébe mindenkor érdemes energiát és pénzt fektetni.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A pénzügyeid nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. De ezek az apró hullámvölgyek csak átmenetiek. Valójában mindig megoldod a nehézségeket, és valójában még sohasem voltál ilyen jó anyagi helyzetben, mint most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top