Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp szeptember 8.: Mindent megkapsz, amihez nem ragaszkodsz

NLCafé | 2018. Szeptember 08.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Érezted már, hogy nagyon akartál valamit elérni, megvalósítani, mindennél erősebben vágytál arra a valamire vagy valakire, mégsem teljesült a kívánságod. Vannak esetek, amikor csak az elengedés, a teljes lemondás segít. Amiről képes vagy lemondani annak ellenére, hogy szívből szeretnéd, azt kaphatod meg, az a tiéd. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai ma segítenek elengedni a ragaszkodást.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Engedd el ma a ragaszkodást (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hálás vagyok a bankszámlámért. Hálás vagyok a bőségért. A hála érzésével megsokszorozom a pénzemet. Szeretem a pénzt, de sosem ragaszkodom hozzá. Szívesen költöm el a pénzemet.

A Bivaly

Megengedem az esélyeknek, hogy valóra váljanak. Esélyt adok magamnak, hogy valóra váltsam az álmaimat. Élek az életem adta lehetőségekkel, de semmihez sem ragaszkodom görcsösen.

A Tigris

Semmihez sem ragaszkodom, ezért mindenem megvan. Mindent megkapok az élettől, amiről képes vagyok lemondani. Minden visszaérkezik hozzám, amit el tudok engedni. Minden az enyém, amihez nem ragaszkodom.

A Nyúl

A kihívásoknak megfelelek. Képes vagyok bármilyen kihívásnak megfelelni. Mindig önmagamnak felelek meg, sosem mások elvárásainak. Elengedem a megfelelési vágyat, elengedem a ragaszkodást.

A Sárkány

A pénz utat talál hozzám. Megnyitom magamat a pénz előtt. Szívesen fogadom a pénz. Nem ragaszkodom a pénzhez, csak hagyom és engedem hozzám áramolni. Szeretem a pénzt, a pénz is szeret engem.

A Kígyó

Boldogsággal töltöm meg a munkámat. Boldogan és örömmel végzem a feladatokat. Szeretem a munkámat, szeretem, amit csinálok. Az öröm érzésével örömet és pénzt vonzok magamhoz.

A Ló

Az otthonom meleg kuckó. Az otthonom a nyugalom, a béke szigete. Szeretem az otthonom melegségét. Családomat és engem átjár a béke, a nyugalom érzése. Szeretek itthon lenni.

A Kecske

Van időm a szeretetre. A szeretet kimutatására mindig jut időm. A szeretettel bármit elérhetek, ezért mindig tudok időt szakítani a szeretetre. A szeretet az életem legfontosabb része.

A Majom

Vágyaim megvalósítják önmagukat. Engedem, hogy megvalósuljanak a vágyaim. Nem ragaszkodom a vágyaimhoz, hagyom, hogy megvalósuljanak a maguk idejében. Megvalósítom magamat.

A Kakas

A tudatom vezérli életemet. Tudatosan gondolkodom, tudatosan döntök, tudatosan élem az életemet. A magam ura vagyok. Magam döntök, mert én tudom, mi nekem a legjobb. 

A Kutya

Ihletből cselekszem. Figyelek az ösztöneimre, figyelek az inspirációkra. A legjobbat teszem, amikor ihletből cselekszem. Hagyom, hogy a megérzéseim vezessenek. Követem a lelkem hangját.

A Disznó

A változás engem segít. Sosem ragaszkodom, haladok a változásokkal. Elengedek mindent, amire nincs szükségem. Változok, amikor változnom kell. A változás jó, a változás engem segít.