Horoszkóp

Válassz egy indián totemállatot, és fedezd fel a valódi erősségedet

A régi indián törzsek arra használták a különleges totemeket, hogy szimbolizálják spirituális erőiket, és megkülönböztessék magukat a többi törzstől. Ezekből az ősi szimbólumokból te is nagyon sokat megtudhatsz a személyiségedről, sőt arról is, milyen spirituális energiákkal áldott meg téged a természet. Most olyasmit tudhatsz meg magadról, amiről talán nem is sejtetted, hogy ott rejtőzik benned...

Nézd meg alaposan a gyönyörű indián totemállatokat, és válassz egyet. Válaszd a legszebbet, a szerinted legkülönlegesebbet. A személyiségedre vonatkozó személyes üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el. Izgalmas játék következik.

indián totemállatok személyiségteszt

Fotók: Thinkstockphotos)

1. Ha a farkast választottad…

Benned egy kicsit mintha az összes többi totemállat tulajdonságai is megtalálhatók lennének. Ha a farkast választottad, igazi egyéniség vagy, aki nem szeret és nem is gondolkodik csak feketén-fehéren. Empátiád, beleérző képességed segít téged abban is, hogy szinte nyitott könyvként olvass az emberekben.

2. Ha a baglyot választottad…

Összeszedett, nyugodt személyiség vagy, ha az indián totemállatok közül a baglyot választottad. Rád mondják, hogy öreg a lelked, amit persze ne tekints sértésnek. Sőt, légy boldog, hiszen a bölcsességedre, érett személyiségedre utal. Olyan összefüggéseket is megértesz, amelyeket mások sokkal nehezebben látnak át. Nem mellesleg a hazugságokat is szitaként szűröd meg.

3. Ha a medvét választottad…

Olyan jelenség vagy, aki minden társaságban tiszteletet parancsol, ha a medvét választottad a totemállatok közül. Könnyedén és jól vezeted az embereket, amikor mások megijednek, te akkor is erős tudsz maradni. Nincs szükséged segítségre, és nem bírod, ha kontrollálni akarnak.

4. Ha a bikát választottad…

Egyszerre vagy kedves és rettenthetetlen, ha a bikára esett a választásod a gyönyörű totemállatok közül. A veszéllyel mindig szembenézel, sosem menekülsz a nehéz helyzetek elől. Erőddel és bátorságoddal ugyanakkor nem szeretsz villogni, de a tetteiddel mindenkor bizonyítasz. Fontosabbnak tartod, hogy másokon segíts, a dicsőség számodra másodlagos.

5. Ha a sast választottad…

Sikerre rendeltettél, ha a totemállatok közül a sas tetszik a legjobban, amit persze valójában csakis magadnak is köszönhetsz. Kitartó, ambiciózus, cél- és sikerorientált ember vagy. A lelked árasztja magából a tüzet és a fényt, így másokat is magával ragad a az szenvedély, amivel az életed éled.

higherperspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top