Horoszkóp

Ekkor a leghatékonyabb az edzésed a horoszkóp szerint

Nem érzed magad elég energikusnak és fittnek, pedig rendszeresen mozogsz? Lehet, csak az a gond, hogy nem a megfelelő napszakra időzíted az edzésed, a mozgást. Néhány csillagjegy inkább reggel érzi magát kirobbanó formában, másoknak a nap későbbi időpontjai alkalmasak a mozgásra. Mikorra időzítsd a sportot? A horoszkópból még ezt is megtudhatod.

Kos: korán reggel

megbocsátás kos horoszkópA Kos számára ideális, ha reggelre időzíti az edzést, ő már napfelkelte előtt is mozoghat, ugyanis a kora reggeli órákban rendelkezik a legtöbb energiával. Elsőre talán visszahúzza az ágy, de minél inkább rászánja magát, annál inkább imádni fogja a kora reggeli testmozgást. Főleg utána…

Bika: napközben

megbocsátás bika horoszkópA Bika munka közben érzi a legaktívabbnak magát, utána viszont semmi másra nem vágyik, mint a jól megérdemelt pihenésre. Ezért számára a legjobb, ha elcsen legalább fél órácskát mindennap a munkaidőből, és azt szieszta helyett a mozgásra szánja. Teste és a lelke is hálás lesz.

Ikrek: ebédidőben

megbocsátás ikrek horoszkópVannak, akiket megvisel, ha az ebédet edzésre kell cserélniük, az Ikrek nem tartozik közéjük. Ő ugyanúgy tudja folytatni a napot egy kiadós edzés után, sőt talán még aktívabbá válik, miután átmozgatta a testét egy kicsit. Néhány falatot pedig munka közben is elfogyaszthat később.

Rák: késő este

megbocsátás rák horoszkópTalán furcsán hangzik, de mivel a Rák uralkodó bolygója a Hold, az edzés számára inkább a holdvilágos esti órákban a leghasznosabb. Sőt, ideális esetben késő estig is várhat például a jógával, amelyet követően az alvás is sokkal pihentetőbb lehet.

edzés mozgás horoszkóp

Van, aki reggel a legaktívabb (Thinkstockphotos)

Oroszlán: napfényben

megbocsátás oroszlán horoszkópAz Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, ezért őt a napfény teszi igazán aktívvá. Mivel lustálkodni is nagyon szeret, ő biztosan nem korán reggel indul kocogni, alkalmasabb számára a délelőtti vagy közvetlenül a naplemente előtti órákat választani a mozgáshoz. Mind a sport, mind a napfény energiával tölti fel.

Szűz: munka előtt

megbocsátás szűz horoszkópA Szűz csillagjegyet kifejezetten felpörgeti, amikor tudja, számos megoldandó feladat vár rá. Hasonlóan a Bikához, munka után ő is hajlamos lehet ellustulni. Számára mindenképpen optimális választás a munka előtti sportolás, mert nehezen áll fel a munkából, miután egyszer belefogott. Annál azért jóval egészségtudatosabb, mintsem lemondjon a mozgásról.

Mérleg: a nap legstresszesebb részében

megbocsátás mérleg horoszkópA Mérleg könnyen be tud feszülni, de ugyanilyen könnyen le is tudja vezetni a feszültséget egy kis mozgással. Ezért neki valójában csak azt kell eldöntenie, a nap melyik szakasza a legkeményebb, mikor éri őt a legtöbb stressz. Ekkorra érdemes időzíteni az edzéseket.

Skorpió: sötétben

megbocsátás skorpió horoszkópA Skorpió éjjel a legaktívabb, imád sötétben dolgozni, a legjobb ötleteit is az éjszaka szüli. Így helyesen teszi, ha a mozgást is az esti órákra időzíti, akár közvetlenül lefekvés elé. Persze ilyenkor érdemesebb az izzasztó sport helyett lágyabbat, lazítóbbat választania, ha nem akar hajnalig fennmaradni.

mozgás sport edzés horoszkóp

Van, aki délután mozog a legszívesebben, mások az esti edzéseket kedvelik (Thinkstockphotos)

Nyilas: reggel

megbocsátás nyilas horoszkópA Nyilas számára egy tökéletes nap valószínűleg az edzőteremben indul. Egy feltöltő, energiabomba edzéstől egész nap pörög, és kirobbanó formába kerül, ezért számára nincs is alkalmasabb időpont a reggeleknél. Minél jobban izzad, annál energikusabb lesz egész nap.

Bak: munka közben

megbocsátás bak horoszkópA Bak számára első a kötelesség. Ezért ő hajlamos a feladatok mögé sorolni a testmozgást. Mivel elfoglalt, számára nem létezik ideális sportolási időpont, ezért az edzést érdemes úgy időzítenie, hogy az a munkaidő részének tűnjön. Így biztosan nem hagyni ki egy alkalmat sem, és jogosan érezheti, keményen megdolgozott a vonalaiért.

Vízöntő: délután

megbocsátás vízöntő horoszkópA Vízöntőnek valójában bőven elegendő egy rövid edzés is, hogy kellően energikusnak érezze magát. Az ideális időpont nála valamikor délután érkezik el, ekkor viszont mindenképpen érdemes legalább egy fél órát szánni önmagára és a rendszeres mozgásra.

Halak: naplementekor

megbocsátás halak horoszkópA Halak csillagjegyet hihetetlenül inspirálják a naplemente bámulatosan szép pasztellszínei. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, ezért ha a napi edzést is ebben a napszakban végzi, biztosan hatékony és örömteli lesz a számára. Még elégedettebb, ha vízpart mellett mozoghat.

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top