Horoszkóp

Ez az, amit utoljára bocsátanak meg a csillagjegyek

A megbocsátás művészetét van, aki könnyebben gyakorolja, míg mások évekig is képesek őrizgetni sérelmeiket, fájdalmaikat. Minden csillagjegy életében akadhatnak olyan események, amelyek megbocsáthatatlanok számára, legyen bármilyen toleráns is. A horoszkópból megtudhatod, mi az, amit utoljára vagy talán soha sem bocsátanak meg a csillagjegyek.

Kos: az árulás

megbocsátás kos horoszkópA Kosnak alapvetően nincs gondja a megbocsátással, ám amikor valaki elárulja – például olyasmiért aratja le a babérokat, ami valójában nagyon is neki köszönhető –, azon nem fogja magát túltenni.

Bika: a lopás

megbocsátás bika horoszkópBármit is loptak vagy vettek el tőle – legyen az bármilyen tárgy, szuper ötlet, esetleg a szerelme –, a Bika sosem fogja elfelejteni. Főleg azért, mert nagylelkűen magától odaadta volna, ha megkérik rá – legalábbis a tárgyakat. Ő az egyik legmakacsabb típus, nem érdemes a bocsánatára várni. 

Ikrek: a félreértések

megbocsátás ikrek horoszkópAz Ikrek nem szeret haragot tartani, egy dologgal azonban őt is könnyen ki lehet borítani: például, amikor egy félreértésből indokolatlanul nagyobb balhé kerekedik. Nem fogja tolerálni, amikor megsértődik rá valaki a nélkül, hogy bármi rosszat tett volna, és még csak nem is hisznek neki.

Rák: a megcsalás

megbocsátás rák horoszkópValójában a csalás minden formája, sőt már a gondolata is kiábrándítja a Rákot, sokkal jobban, mint egy szimpla hazugság. Ha párja hosszú időn keresztül csalta meg a szeretőjével, és az napvilágra került, biztosan nem fogja megbocsátani.

megbocsátás horoszkóp

Van, amit talán sohasem bocsátanak meg a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Oroszlán: az elutasítás

megbocsátás oroszlán horoszkópAki az Oroszlánt egyszer elutasítja, netán átnéz rajta, az illetőt szinte biztosan évekre az agyába vési. És nem felejti a számára okozott sérelmet. Hatalmas csorbaként éli meg még a legkisebb, valójában ártatlannak tűnő elutasítást is.

Szűz: a durva kritika

megbocsátás szűz horoszkópIgaz, hogy a Szűz maga is nagyon kritikus típus, de legalább ugyanennyire érzékeny is. A konstruktív, építő kritikát jól viseli, sőt tanul belőle, de a kemény, durva szavakkal egy életre meg lehet őt bántani.

Mérleg: az igazságtalanság

megbocsátás mérleg horoszkópA Mérleg minden helyzetben, az élete minden területén próbálja fenntartani a számára oly fontos egyensúlyt, de az igazságérzete is nagyon erős. A társadalmi igazságtalanságok különösen fel tudják bosszantani tökéletességre törekvő lelkét.

Skorpió: a bizalomvesztés

megbocsátás skorpió horoszkópAmikor a Skorpió rájön, hogy kibeszélték a háta mögött, az illető biztosan örökre elásta nála nemcsak magát. Nehezen és csak ritkán osztja meg a titkait, ezért számára a bizalom mindennél fontosabb. Jaj annak, aki elárulja őt…

Mi az, amit talán sosem bocsátanál meg? (Thinkstockphotos)

Mi az, amit talán sosem bocsátanál meg? (Thinkstockphotos)

Nyilas: a hazugság

megbocsátás nyilas horoszkópA Nyilas a hazugságot nem tűri, és sosem nézi el. Őszinte, egyenes jellemével pontosan ugyanezt várja el a többiektől. Utólag lehetetlenség őt bármiről is meggyőzni. Viszont ő csöppet sem haragtartó típus, ezért gyorsan megbocsát, de sosem fog hinni annak, aki egyszer is hazudott neki.

Bak: a tiszteletlenség

megbocsátás bak horoszkópA Bak nagyon büszke, számára a hagyományok, a tisztelet nélkülözhetetlen, amit valójában meg is követel magának. Aki átnéz rajta, semmibe veszi az elvárását, tiszteletlenül beszél vele, azt mélyen az emlékezetébe vési. Ő pedig sokkal haragtartóbb annál, semhogy csak úgy megbocsásson.

Vízöntő: a kegyetlenség

megbocsátás vízöntő horoszkópA Vízöntő nem csak azt nem tudja megbocsátani, ha vele történik kegyetlenség, de azt is nagyon nehezen tolerálja, amikor másokat bántanak. Az állatokat szintén nagyon szereti, így aki állatot bántalmaz, azt az illetőt is végérvényesen kiírja az életéből.

Halak: a félrevezetés

megbocsátás halak horoszkópA Halak szereti a legjobbat feltételezni mindenkiről, ezért könnyen ad második esélyt. Kivéve, amikor valaki az érzelmeivel játszik. Nem tűri el a manipulációt, a félrevezetést, ezeket mind a jóindulatán esett sérelemnek és csorbának tekinti.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top