Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megsínyli a szeptembert

Ez a három csillagjegy jobb, ha már most felkészül lélekben, hogy ebben a hónapban keményebben kell küzdenie, mint máskor, hogy egyről a kettőre juthasson. Azért persze még nem kell olyan nagyon megijedned akkor sem, ha közéjük tartozol, a horoszkóp szerint szeptemberben még a nehézségekkel is egyszerűbben küzdhetsz meg, ráadásul komoly és fontos tapasztalatokat szerezhetsz.

Kos: visszatér a múltbeli trauma emléke

kos csillagjegy szeptemberi horoszkópA Kosban járó telihold (szeptember 25-én) hatására a szekrényben őrzött csontvázak egyszerre borulnak ki. A múltbeli traumákkal történő szembenézés fájdalmas és nehéz munka lesz a számodra, de ne feledd, ez a gyógyuláshoz vezető első lépés! Egy ideig lehet, hogy kaotikusnak érzed majd a lelki világodat és talán a saját érzéseidet sem érted, de ez kell ahhoz, hogy kitisztulhasson a jövő képe.

Skorpió: a magánéletben több probléma is megoldásra vár

skorpió csillagjegy szeptemberi horoszkópJó hír, hogy a Mars végre befejezte retrográd mozgását, és ismét elindult előre, ám másik uralkodó bolygód, a Plútó még csak most kezd hátrálni, ami pedig arra sarkall, hogy mélyen magadba nézz. Skorpió jegyűként talán már most is olyan érzésekre bukkanhatsz a lelked mélyén, amelyekkel nem lesz igazán jó érzés szembesülni, mégis a szeptember a lehető legjobb alkalom, hogy felderítsd ezeket és rájöjj, mit is szeretnél valójában.

Halak: szembe kell nézned a félelmeiddel

halak csillagjegy szeptemberi horoszkópMár azt hitted, Halak jegyűként legyőzted a félelmeidet, és a legnehezebb stresszes időszakon is túlléptél. Készülj fel, mert szeptember közepén sajnos minden rémálmod visszatérhet. A különbség a korábbiakhoz képest mindenképpen az lesz, hogy már tudod, képes vagy megbirkózni ezekkel a nehézségekkel, tudod kezelni azokat, így valójában örökre száműzheted az életedből a legrosszabbat, és végre a gyógyulás útjára léphetsz.

csillagjegy szeptemberi horoszkóp

Ezek a csillagjegyek komoly tapasztalatot szereznek szeptemberben (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top