Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme a párkapcsolatban

A jó kapcsolat sok időt, erőfeszítést és türelmet igényel. Minden embernek megvan a saját tapasztalata és persze az elképzelése arról, milyen párkapcsolatra is vágyik, vagy éppenséggel mi okozza a legnagyobb félelmet. A horoszkópból kiolvashatóak a csillagjegyek érzelmeire való hajlam is. Nos, te mitől félsz a párkapcsolatodban a legjobban? És a párod vajon mitől retteg a lelke mélyén?

A Kos (március 21. – április 19.)

legnagyobb félelem horoszkóp kos csillagjegyA Kos legnagyobb félelme elengedni azt a társat, akit igazán és szívből szeret.

A Bika (április 20. – május 20.)

legnagyobb félelem horoszkóp bika csillagjegyA Bika folyamatosan attól retteg, hogy megcsalja a szerelme.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

legnagyobb félelem horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek különösen attól tart, vajon hogyan lesz képes hosszú ideig fenntartani a párkapcsolatot.

A Rák (június 21. – július 22.)

legnagyobb félelem horoszkóp rák csillagjegyA Rák legnagyobb félelme, hogy szerettei, így a párja, a gyerekei figyelmen kívül hagyják vagy nem értékelik őt eléggé.

legnagyobb félelem horoszkóp

Ettől rettegnek a leginkább a párkapcsolatban a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

legnagyobb félelem horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán nagyon szereti, amikor csak rá irányul a figyelem, így amikor elfordul róla a reflektorfény, nagyon nehezen teszi túl magát rajta. Párkapcsolatában is pontosan attól fél a leginkább, hogy párja egyszerűen átnéz rajta.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

legnagyobb félelem horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz valójában a legapróbb dolog miatt is képes rettegni. Ez éppúgy lehet a párkapcsolati problémák első jelzése, ahogyan az is, hogy szerelme nem a megfelelő árnyalatú cipővel lepi meg őt.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

legnagyobb félelem horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg nem viseli könnyen a szívfájdalmat. A legnagyobb félelme nem véletlenül az, hogy elhagyja őt a párja valaki kedvéért, aki szebb, okosabb, gazdagabb nála, ő pedig magányosan egyedül marad a nagyvilágban.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

legnagyobb félelem horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió gyűlöli a hazugságot, nem véletlenül retteg attól a leginkább a párkapcsolatában, hogy a szerelme becsapja, őt. Mivel akadnak titkai, azt sem szeretné, ha ezek napvilágra kerülnének.

legnagyobb félelem párkapcsolat horoszkóp

Minden csillagjegyben ott rejtőzik a félelem (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

legnagyobb félelem horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas leginkább attól tart, hogy túlzottan is hamar unalmassá válik az ígéretesen induló párkapcsolata.

A Bak (december 22. – január 19.)

legnagyobb félelem horoszkóp bak csillagjegyA Bak legnagyobb félelme, hogy szerelme megszégyeníti őt a nyilvánosság előtt, mert nyíltan nem ért vele egyet.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

legnagyobb félelem horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő retteg a túlzott kötöttségektől, a korlátoktól, a szabadsága elveszítésétől. A párkapcsolatban pontosan az a legnagyobb félelme, hogy beleszeret valakibe, aki akadályokat gördít elé.

A Halak (február 19. – március 20.)

legnagyobb félelem horoszkóp halak csillagjegyA Halak legnagyobb félelme a párkapcsolatában, hogy partnere nagyon gyorsan elveszti intellektuális vonzerejét.

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top