nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ők a legérzékibb csillagjegyek a horoszkóp szerint

Ők a legérzékibb csillagjegyek a horoszkóp szerint

Az asztrológusok is egyetértenek, hogy néhány csillagjegy a többiekhez képest is erősebb érzékiséggel rendelkezik, vagy legalábbis sokkal intenzívebben éli meg személyisége ezen oldalát. Ezeknek a csillagjegyeknek az életében mindenképpen kiemelt szerepet tölt be a testiség, az érzékiség, az erotika. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból mindenre fény derül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bika a legérzékibb csillagjegy

érzéki csillagjegyek bika horoszkópA Bika az élet minden területén kamatoztatja kifinomult érzékeit, legyen szó ízlelésről, szaglásról vagy a vizualitásról. Ő az öt érzékszervét a hálószobában is beveti. Szereti a romantikus együttlétek minden apró lépését kiélvezni. Nála az erotikát ideális esetben egy gyertyafényes gourmet vacsora előzi meg.

érzéki csillagjegyek horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből sugárzik az érzékiség (Thinkstockphotos)

A Skorpió sodródik az érzelmekkel

érzéki csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpiónak már a karizmája is végzetes vonzerővel bír, és persze ő az ágyban sem cáfol rá a hírnevére. Szenvedélye, lelkesedése semmihez sem fogható. Ő hagyja magát az érzelmekkel sodródni, bámulatosan képes beleélni magát a testiségbe. Ugyanakkor az intimitás iránt is erős benne az igény, ő valójában az érzékiségen keresztül mutatja meg az érzelmeit. 

A Halak a párjára hangolódik

érzéki csillagjegyek halak horoszkópA spiritualitásra nyitott Halak kíváncsian és nyitottan áll partneréhez is, ezért képes teljes lelkével és szívével ráhangolódni, együtt rezegni a társával. Ez a képessége már a csábítás során is sokat segít neki, hogy elérje, amit szeretne. Romantikára, álmodozásra való hajlamából fakadóan pedig valóban mindent megtesz, hogy varázslatos éjszakát teremtsen a párjának.

bustle

Megosztás Facebookon