Horoszkóp

Írj te is varázsnaplót, és teljesülnek a kívánságok!

Talán számtalan könyvet elolvastál a pozitív gondolkodásról, a vonzás törvényéről és valójában minden ehhez hasonló témáról, de valahogyan az univerzum mégsem teljesítette eddig a kérésedet. Nem rontottál el semmit, talán csak nem úgy kívántál, ahogyan az a leghatékonyabb. Vezess mostantól varázsnaplót, és a kívánságaid előbb teljesülnek, mint sejtenéd. Kipróbálod? Érdemes.

Talán reggeltől esti rohansz, a lehető legalaposabban végzed a munkádat, tartod magad a napi rutinhoz, aztán amikor végre otthon lehetsz, elképzeled a céljaidat, reménykedsz, majd talán le is mondasz róluk, mert semmi sem valósult meg a vágyadból. A megoldás egyszerűbb, mint sejtenéd. A kérésed, a vágyad valójában megvalósul, ha mélyen és elhivatottan hiszel benne. Amit igazán akarsz, amit mindennél jobban szeretnél, előbb-utóbb megjelenik az életedben.

Teremtő erővel bír az írás

A teremtéshez önmagában a relaxáció, a meditáció nem mindig elegendő. Azt a bizonyos kérést a tudattalanodban is akarnod kell. Ide eljuttatni pedig nem biztos, hogy elegendő egy-egy relaxáció vagy alkalmanként tett néhány kijelentés. Készíts inkább varázsnaplót, az írásnak ugyanis hihetetlenül erős a teremtő ereje. Amikor leírod, át is érzed a kívánságodat. Aztán másnap kinyitod, újra és újra elolvasod, újra és újra átéled a vágyadat. Ezzel pedig kellő energiát küldesz az univerzumnak, hogy teljesülhessen a kérésedet.

varázsnapló vágyak kívánságok teremtés vonzás törvénye

Varázsnaplóval minden vágyad megvalósul (Thinkstockphotos)

Írj mostantól varázsnaplót!

Szerezz be magadnak egy szép füzetet vagy naplót, jegyzettömböt vagy bármit, ami első pillantásra megragadja a figyelmedet. Magadnak is készíthetsz naplót, a lényeg, hogy igazán szép és különleges legyen. A borítóra írd fel nagybetűkkel: „Varázsnapló – minden vágyam megvalósul!” A naplódba gyűjthetsz szép fotókat mindarról, amit el szeretnél érni, amit meg szeretnél teremteni magadnak.

Ragaszthatsz utazási fotókat, leírhatod, milyen társra vágysz, hol és kivel szeretnéd tölteni a legfontosabb pillanatokat az éledben, milyen lakásban élnél a legszívesebben, mennyi pénzt szeretnél teremteni magadnak. A listának csak a képzeleted szabhat határt. Minden lapra jegyezz fel valami szép és elérhető célt. Lényeges, hogy minden kép mellé fogalmazd meg és írd le, amit a képen látsz, és azt is, hogy pontosan mi az, amit az univerzumtól kérsz. Érdemes apróságokkal kezdened, aztán szépen lassan haladni a nagyobb célok felé. A teremtést, a hitedet erősíted, amikor kisebb dolgokat kérsz, és azok megvalósulnak.

Varázsnaplódban fejezd ki a háládat!

Mindenért, amit elérsz, légy nagyon hálás. Mindenért, amit meg tudtál valósítani, legyen az csupán valami apróság, szívből örülj, hiszen ez az érzés növeli a teremtő erődet, a hited, a lelkesedést és persze a varázsnaplód erejét. Minden megvalósult kívánság mellé érdemes rajzolnod, vagy újabb kis fotót mellékelned, majd kipipálni, hogy elérted azt. És persze soha ne felejts el magadnak és az univerzumnak is köszönetet mondani a sikerért.

Kipróbálod már ma? Csak biztatni tudunk ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top